Γ. Παπαδόπουλος: Η ΠΟΕΣΕ διαχωρίζει τη θέση της από τις "δήθεν" κινητοποιήσεις στην εστίαση

Δημοσίευση: 09.09.2020, 19:40
Τελευταία Ενημέρωση: 09.09.2020, 20:14

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) ως Πανελλαδικός θεσμικός φορέας εκπροσώπησης των επαγγελματιών της Μαζικής Εστίασης ενημερώνει τα μέλη της στην περιφέρεια του Νομού Κυκλάδων δια του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της υπεύθυνου για το Νομό Κυκλάδων, Γιάννη Παπαδόπουλου, πως δεν έχει καμία σχέση με την ανακοίνωση για «δήθεν» απεργιακές κινητοποιήσεις στην εστίαση, κατά το διάστημα από 16-22 Σεπτεμβρίου. Ξεκαθαρίζει δε, ότι μέσα στο εν εξελίξει πλαίσιο της έναρξης του διαλόγου που έχει ξεκινήσει από την αρχή της πανδημίας με την κυβέρνηση και σεβόμενη τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων μεταξύ αυτής και της επίσημης Κλαδικής Εκπροσώπησης της εστίασης δηλώνει εν αναμονή των Πρωθυπουργικών εξαγγελιών...
Από την πρόσφατη σύσκεψη που είχε αντιπροσωπεία της ΠΟΕΣΕ με τον υπουργό Οικονομικών μέσω τηλεδιάσκεψης

... από το φόρουμ της ΔΕΘ και επιφυλασσόμεθα  για τις  μετέπειτα  ενέργειές  μας , εάν και εφόσον αυτές εξυπηρετούν το συμφέρον του κλάδου και της οικονομίας.    

Σε κάθε περίπτωση αυτό που είχε και έχει σημασία για την ηγεσία του κλάδου είναι το θετικό  αποτέλεσμα  που μπορεί να προκύψει μέσα από ορθολογικές και συντονισμένες ενέργειες  προς το συμφέρον των συναδέλφων μας, επισημαίνει ο Περιφερειάρχης ΠΟΕΣ Ν. Κυκλάδων.

"Για μας η ουσία των πράξεων μας και η προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων μας είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός. Αφήνουμε άλλους να εκτοξεύουν βεγγαλικά (σε μια περίοδο μάλιστα  που δεν επιτρέπονται και οι εκδηλώσεις) και να θεωρούν  ότι είναι σε θέση να καρπωθούν τις συντονισμένες προσπάθειες του συντεταγμένου συνδικαλιστικού κινήματος της Εστίασης. Η Εστίαση υποφέρει πραγματικά και βρίσκεται στην πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων πενήντα χρόνων έχει εκλέξει τους εκπροσώπους της και παρακολουθεί την αδιάκοπη προσπάθειά τους για την προστασία του κλάδου", τονίζει καταλήγοντας ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος. 

Newsroom Cyclades Voice
 

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Zorikos έγραψε: 09/09/2020
Μάλιστα, ναι με αλλά. Ουδέν σχόλιο! Έχω μια απορία, η ΠΑΣΚΕΔΙ έθεσε κάποια ερωτήματα εδώ στη Νάξο, θα τα απαντήσετε? Αν ναι, πότε? στη Δευτέρα Παρουσία? Κάτι τελευταίο, ο κλάδος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και εσείς απλά κάνετε δημόσιες σχέσεις. Σας είδαμε και πως είχατε αντιδράσει όταν η Κυβέρνηση «Τσύριζα» σας είχε κοτσάρει ΦΠΑ 24%. Μιλούσατε για κινητοποιήσεις αλλά όλα ήταν γιαλαντζί «αντιδράσεις» για να κατευναστεί το πόπολο. Χαιρετίσματα και ελπίζω κάποτε να μη πάρουμε τηλέφωνο τη μοναξιά μας ώστε να βγούμε επιτέλους στον δρόμο του κοινού αγώνα.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 147


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.