Συνάντηση του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Ρόδου με τον πρόεδρο της ισραηλινής Arkia Airlines

Δημοσίευση: 08.09.2020, 08:16
Τελευταία Ενημέρωση: 08.09.2020, 08:18

Ο Abraham (Avi) Nakash, συνιδιοκτήτης της δεύτερης σε μέγεθος αεροπορικής εταιρίας του Ισραήλ, ARKIA ISRAEL AIRLINES και του ταξιδιωτικού οργανισμού ARKIA, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο γραφείο του, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, Χρήστος Μιχαλάκης, ιδιοκτήτης του GEM Travel Rhodes. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές της επανεκκίνησης της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ, μετά την εξέλιξη της περασμένης εβδομάδας, οπότε επετράπη η αεροπορική σύνδεση της Ρόδου με το Ισραήλ.

Η ARKIA AIRLINES που εδώ και χρόνια έχει συμπεριλάβει τη Ρόδο στο πτητικό της πρόγραμμα, μεταφέροντας ένα σημαντικό αριθμό επισκεπτών, εξέφρασε ενδιαφέρον, επιπλέον για την Κω και την Μύκονο. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της επαναδραστηριοποίησης της εταιρείας από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τον Οκτώβριο και η πιθανή συνεργασία για τις πωλήσεις του 2021, οι οποίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το πέρας της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Nakash ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο για τις παρεμβάσεις του προκειμένου να ανοίξει ξανά η αγορά του Ισραήλ και  δήλωσε την εμπιστοσύνη του στους τουριστικούς προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου.  

Ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Ρόδου δήλωσαν πως η αγορά του Ισραήλ είναι μια ζωτική αγορά για τα νησιά μας και είναι σημαντικό για μας να δουλέψουμε ακόμα στενότερα με την αγορά του Ισραήλ, ούτως ώστε να αντλήσουμε τον μέγιστο δυνατό αριθμό επισκεπτών, δεδομένων των ειδικών συνθηκών αυτής της περιόδου. 

Συμφωνήθηκε, την ερχόμενη εβδομάδα να εξειδικευτεί ο τρόπος κοινών δράσεων για την επίτευξη του παραπάνω στόχου, συνεργασίας του Ισραήλ με τους τουριστικούς προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου. 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 154


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.