Απολυμάνσεις και απεντομώσεις από το Δήμο Πάρου

Δημοσίευση: 07.09.2020, 13:54
Τελευταία Ενημέρωση: 07.09.2020, 13:56

Σε σχολαστικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις όλων των σχολικών κτιρίων προχωρά ο Δήμος Πάρου ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με εξειδικευμένη πιστοποιημένη εταιρεία. Ειδικότερα, σε μαθητικές αίθουσες, γραφεία του διδακτικού προσωπικού, προαύλιους χώρους κλπ. Για το λόγο αυτό, πραγματοποιείται υπολειμματικός ψεκασμός όλων των επιφανειών και τουαλετών, με ειδικό μικροβιοκτόνο, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Σκοπός είναι η καταπολέμηση όλων των ιών (κορονοϊού COVID-19, ιός γρίπης, Η1Ν1 κ.α.), που μπορεί να βρίσκονται στους δημόσιους χώρους, ενώ μετά τον ψεκασμό οι επιφάνειες καθαρίζονται με ήπιο αντισηπτικό. Οι προγραμματισμένες εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου...

Συγχρόνως συνεχίζονται αδιάκοπα από συνεργεία του Δήμου Πάρου, οι απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια, δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, τηρώντας παράλληλα όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, τόνισε:

«Eίμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές, σε ένα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον, από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Συγχρόνως, συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τις απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους και πολυσύχναστους χώρους αλλά και όπου αλλού χρειαστεί. Ο  μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί στα πεδία της αρμοδιότητάς μας, για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία των παιδιών μας και όλων των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 76


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.