Τριήμερη επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στην Ίο

Δημοσίευση: 01.09.2020, 19:48
Τελευταία Ενημέρωση: 01.09.2020, 19:55

Επίσκεψη στην Ίο πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, όπου την Παρασκευή 28 Αυγούστου παρευρέθηκε στον Εσπερινό που τελέστηκε στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη στον Κάλαμο, στο πλαίσιο των θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου ο βουλευτής Κυκλάδων συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ίου, παρουσία του Δημάρχου, Γκίκα Γκίκα, του αντιδημάρχου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικών συμβούλων, του προέδρου του Κέντρου Υγείας Ίου, εκπροσώπων φορέων και πολιτών του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση, την υγεία, την παιδεία, τον τουρισμό, τις υποδομές, την ανάπτυξη, την καθημερινότητα και τη νησιωτικότητα.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ίου, όπου συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή Υπαστυνόμο Α'  Κουμπούρα Χαράλαμπο και το λοιπό αστυνομικό δυναμικό.

Συζήτησε μαζί τους υπηρεσιακά ζητήματα  που τους απασχολούν και θέματα που άπτονται με την αστυνόμευση της Ίου, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Ίου, όπου συζήτησαν θέματα τοπικής φύσεως, αλλά και τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Κατά την τριήμερη παραμονή του στο νησί, ο κ. Φόρτωμας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ίο, συζητώντας κυρίως θέματα καθημερινότητας και τουρισμού, του κλάδου που πλήττεται φέτος βαρύτατα από την πανδημία. 

Ο κ. Φόρτωμας μετά το πέρας της επίσκεψής του δήλωσε «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρέθηκα για του εορτασμούς του Αγίου Ιωάννη φέτος στην Ίο, ένα νησί με μεγάλη δυναμική και ξεχωριστό αποτύπωμα στις Κυκλάδες. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με την τοπική ηγεσία και τους φορείς αλλά και με φίλους, νέους και παλιούς. Η επαφή με τον κόσμο μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μαζί για τις Κυκλάδες που αξίζουμε».

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 106


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.