Σάββατο 22 Αυγούστου: Τρέχουμε τη διαδρομή των 10χλμ του Andros Trail Race

Δημοσίευση: 21.08.2020, 08:12
Τελευταία Ενημέρωση: 21.08.2020, 08:14

Με δεδομένο τη συνέχιση των κυβερνητικών μέτρων πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης του κορονοϊού, αποφασίστηκε από τους διοργανωτές του Andros Trail Race η αναβολή διεξαγωγής του 5ου Andros Trail Race, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020. Όμως το Σάββατο 22 Αυγούστου είστε όλοι προσκεκλημένοι να συμμετέχετε στη μικρή διαδρομή των 10 χλμ. Οδηγός της διαδρομής ο Δημήτρης Τρουπής από το Advendure που φέτος κάνει τις διακοπές του στην Άνδρο...

"Οι νέοι κανόνες και με αυστηρή τήρηση του ισχύοντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, επιβάλλουν λιγότερους δρομείς, μεμονωμένες ή ατομικές εκκινήσεις, περισσότερους εθελοντές, τήρηση αποστάσεων και αυστηρά  μέτρα προστασίας σε κάθε διαδικασία της οργάνωσης. 

Με βάση αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής ενός αγώνα σαν αυτό του Andros Trail Race, και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε οι συμμετέχοντες να εκτεθούν σε οποιονδήποτε  κίνδυνο για την υγεία τους.

Ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψουν τη διοργάνωση του 5ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος στην Άνδρο, στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021, πιστοί στο τελευταίο σαββατοκύριακό του Σεπτέμβρη! 

Σας προσκαλούμε όμως αυτό το Σάββατο 22 Αυγούστου να τρέξουμε τη μικρή διαδρομή των 10 χλμ, να θυμηθούμε τις ομορφιές της διαδρομής και να προπονηθούμε. Οδηγός της διαδρομής ο Δημήτρης Τρουπής από το Advendure που φέτος κάνει τις διακοπές του στην Άνδρο. 

Ραντεβού στην πλατεία του Όρμου Κορθίου, εκκίνηση 09.00. Ελεύθερη Συμμετοχή.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής  με email στο Info@onefootforward.gr ή τηλεφωνικά 6937236362 

Όλοι εμείς, στην OneFootForward, έχουμε προσαρμόσει τις δραστηριότητες μας πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ. Ως εκ τούτου οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας,, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια των προβλεπόμενων μεταφορών, θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 106


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.