Το "Κοινό Τηνίων" καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Τήνου

Δημοσίευση: 14.08.2020, 20:17

Την έντονη αντίδρασή της εκφράζει η Δημοτική Κίνηση "Κοινό Τηνίων" για τη δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τήνου, καταγγέλλοντας παράλληλα τη δημοτική αρχή ενώπιον των δημοτών της Τήνου. Δείτε αναλυτικά...

Αναλυτικά η δημοτική παράταξη Κοινό Τηνίων", αναφέρει:

"Για μία ακόμη φορά, λάβαμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόσκληση σε συνεδρίαση δια περιφοράς. Η επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου συνεδρίασης, είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο, δεν έχει καμία σχέση με τις προσπάθειες για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού. Έχουν ήδη γίνει αρκετές συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη και την τελευταία φορά μάλιστα χρησιμοποιήθηκε η επίσημη πλατφόρμα του υπουργείου.

Εμείς έχουμε να κάνουμε με μία πολιτική επιλογή η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την φίμωση της μειοψηφίας και την αποσιωποίηση σημαντικότατων προβλημάτων που ταλαιπωρούν το νησί.

Την ώρα που ο σκουπιδότοπος στο Κοσίνι φλέγεται ακόμη μία φορά και το μαύρο σύννεφο των τοξικών σωματιδίων φτάνει ως την Χώρα και το εισπνέουν μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες,

την ώρα που ο κόσμος αναζητά επίσημη πληροφόρηση για τα κρούσματα που βρέθηκαν στο νησί,

την ώρα που προετοιμάζεται νέος νόμος για το χωροταξικό και το πολεοδομικό, ο οποίος επηρεάζει το νησί καίρια και για πολλά χρόνια,

την ώρα που προκηρύσσεται διαγωνισμός για νέο έργο εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί,

η δημοτική αρχή επιλέγει να μην ενημερώσει, να μην συζητήσει και να μην λάβει υπόψιν της τις προτάσεις και τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης, επιβάλλοντας ουσιαστικά ένα μοναρχικό σύστημα διοίκησης.

Όπως έχουμε δηλώσει από τις πρώτες συνεδριάσεις διά περιφοράς, το “Κοινό Τηνίων” είναι απολύτως αντίθετο με την μεθόδευση αυτή και δεν θα συμμετάσχει σε αυτές τις “κατ’ όνομα” συνεδριάσεις, παρά μόνον αν πρόκειται για κάποιο κρίσιμο και επείγον θέμα.

Συμπερασματικά, ψηφίζουμε ΥΠΕΡ μόνο στο πρώτο θέμα, καθώς η πρόσθετη παρέμβαση του Δήμου στην αγωγή της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ απέναντι σε εκατό συμπολίτες μας έχει ήδη προταθεί και από εμάς σε προηγούμενη συνεδρίαση.

Για τα υπόλοιπα θέματα δεν συμμετέχουμε στην συνεδρίαση καταγγέλλοντας την δημοτική αρχή ενώπιον των δημοτών της Τήνου."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 137


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.