Ο Γιάννης Βρούτσης σταθερή επιλογή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δημοσίευση: 04.08.2020, 13:13
Τελευταία Ενημέρωση: 04.08.2020, 14:27

Ο υπουργός Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, μετά το "μίνι ανασχηματισμό" που ανακοινώθηκε την Τρίτη 4 Αυγούστου, παραμένει επικεφαλής του υπουργείου, γεγονός που αποδεικνύει ότι χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλωστε, όποια και αν είναι η κομματική ταυτότητα του καθενός, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Γιάννης Βρούτσης και στις δυο κυβερνήσεις της ΝΔ που του ανατέθηκε το συγκεκριμένο υπουργείο είχε να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες καταστάσεις με τεράστιο κοινωνικο-οικονομικό αντίκτυπο...

Η πρώτη αφορούσε την οικονομική κρίση στην οποία είχε περιέλθει η χώρα και η δεύτερη αφορά μια μεγαλύτερη όπως εκτιμούν ειδικοί αναλυτές κρίση, σε παγκόσμιο μάλιστα επίπεδο, ως αποτέλεσμα της πανδημίας από το νέο κορονοϊό.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέσπασε θετικά σχόλια για τη διαχείριση της πανδημίας όταν αυτή ξεκίνησε, αλλά και της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης όσον αφορά τα μέτρα ενίσχυσης που άμεσα ελήφθησαν και υλοποιήθηκαν για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν και το υπουργείο Εργασίας συνέδραμε σημαντικά.

Η θέσπιση της ψηφιακής σύνταξης "ΑΤΛΑΣ", που η λειτουργία της εγκαινιάστηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, αποτελεί μια κοινωνική μεταρρύθμιση που έχει στο επίκεντρο τον πολίτη, όπως επισήμανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και δεν είναι, όπως είναι γνωστό,  η μόνη σημαντική μεταρρύθμιση επί υπουργίας Γιάννη Βρούτση.

Ο Κυκλαδίτης υπουργός αποδεικνύει ότι είναι για τα δύσκολα και δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει να αντεπεξέρχεται παρά τις αντιξοοότητες και τις δυσκολίες.

Και αυτά τα στοιχεία πρωτίστως είναι που πρέπει να οδηγούν έναν πρωθυπουργό στην επιλογή των υπουργών της κυβέρνησής του.

Έτσι, ο Γιάννης Βρούτσης, σε διάστημα ενός περίπου χρόνου, χαίρει για δεύτερη φορά της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 99


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.