Δήμαρχος Αμοργού: Αχτίδα αισιοδοξίας η αύξηση του ορίου επιβατών στην ακτοπλοΐα

Δημοσίευση: 03.08.2020, 20:12
Τελευταία Ενημέρωση: 03.08.2020, 20:17

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχόμαστε την απόφαση της Κυβέρνησης για την αύξηση από 60% σε 80% του ορίου πληρότητας στο πρωτόκολλο των επιβατών στα πλοία της ακτοπλοΐας και στο 85% από το 65% στα πλοία που διαθέτουν καμπίνες, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος. Με την από 30 Ιουλίου 2020 επιστολή μας είχαμε εκφράσει την δυσαρέσκεια μας για την διατήρηση των περιορισμών καθώς και την αγωνία των επαγγελματιών της Αμοργού για το δυσοίωνο οικονομικό μέλλον, προσθέτει, χαρακτηρίζοντας τη νέα απόφαση ως "μια αχτίδα αισιοδοξίας ίσως στο πιο δύσκολο καλοκαίρι που έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε, αλλά και μια απόφαση που μας γεμίζει περισσότερη ευθύνη για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων"...

Από την εμφάνιση της πανδημίας δεν κρυφτήκαμε αλλά βγαίνοντας μπροστά υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα στην προστασία της ασφάλειας μας αλλά και στην διεκδίκηση της υγειονομικής κάλυψης, σημειώνει συνεχίζοντας ο Λευτέρης Καραΐσκος και τονίζει τα ακόλουθα:

"Με απόλυτη συνεργασία με τους πολίτες και τους επαγγελματίες αλλά και με την Πολιτεία στο πλευρό μας, θωρακίσαμε υγειονομικά την Αμοργό και καταγράψαμε την ιδανική επιδημιολογική εικόνα.

Τηρώντας με αυστηρή πειθαρχία όλες τις αποφάσεις του ΕΟΔΥ καταφέραμε να παραμείνει η Αμοργός Covid-Free νησί και να την προβάλουμε ως αυτό που πραγματικά είναι, ένας πανέμορφος και ασφαλής προορισμός. Η αύξηση του ορίου πληρότητας στην ακτοπλοΐα μας δίνει την ελπίδα να παλέψουμε για την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και προσφέρουμε σε όσο τον δυνατό περισσότερους επισκέπτες την χαρά της Αμοργιανής φιλοξενίας.

Καλώ όλους τους πολίτες και τους επαγγελματίες να μην εφησυχάζουν. Το δεύτερο κύμα κάθε πανδημίας είναι πιο απειλητικό όταν επικρατεί χαλάρωση στην ατομική ευθύνη. Θα εξακολουθήσουμε να έχουμε την Αμοργό ασφαλή, τηρώντας στο ακέραιο τις οδηγίες της Πολιτείας."

Προσέχουμε για τις ζωές μας και για τους συνανθρώπους μας. Αποτελέσαμε το παράδειγμα προ μίμηση στο #menoumepsiti και το ίδιο πράττουμε και στο #menoumeasfaleis, επισημαίνει καταλήγοντας ο δήμαρχος Αμοργού.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 167


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.