Κάλεσμα εθελοντών για το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου

Δημοσίευση: 30.07.2020, 18:34
Τελευταία Ενημέρωση: 30.07.2020, 18:44

Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου 2020 στην Ερμούπολη και σε άλλες απροσδόκητες τοποθεσίες στο νησί της Σύρου παρουσιάζοντας κινηματογραφικές προβολές, drive-in cinema, performances και άλλα ιδιαίτερα events. Tο 8ο SIFF προσφέρει οκτώ (8) θέσεις εθελοντικής απασχόλησης για την επερχόμενη διοργάνωση....

Στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας λόγω του COVID-19, θα δοθεί προτεραιότητα στις/στους κατοίκους της Σύρου. Σε περίπτωση επιλογής εθελοντών από την υπόλοιπη Ελλάδα, και όπου θα προκύψει ανάγκη ταξιδιού, καλύπτονται τα έξοδα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Πειραιά–Σύρου μετ’ επιστροφής.

Φέτος, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και οι προκλήσεις πολλές, αλλά πιστεύουμε στο ομαδικό πνεύμα και στη διάθεση όσων συμμετέχουν, ότι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφαλές και φιλικό προς το κοινό, τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας. Φυσικά, διατηρώντας τον ενθουσιασμό και το διασκεδαστικό κομμάτι για την οργάνωση παραγωγής κινηματογραφικών events! 

Οι υποψήφιες/οι είναι απαραίτητο να βρίσκονται στη Σύρο κατά τις ημερομηνίες 2-7 Σεπτεμβρίου 2020, και να είναι πλήρως διαθέσιμες/οι κατά τις ώρες μεταξύ 17:00-01:00 για τις τέσσερις ημέρες του Φεστιβάλ. Στις 2 Σεπτεμβρίου οργανώνουμε μια γεμάτη ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης σχετικά με τους χώρους και τις ιδιαιτερότητες του Φεστιβάλ, όπου η παρουσία όσων επιλεχθούν είναι απαραίτητη.

Οι θέσεις εθελοντικής απασχόλησης αφορούν στις εξής κατηγορίες: φιλοξενία, πληροφορίες,  πωλήσεις, μεταφορές, παραγωγή - οργάνωση (εγκατάσταση / αποκατάσταση χώρου). Εάν έχετε μια προτίμηση για κάποιον από τους παραπάνω τομείς, μη διστάσετε να μας το αναφέρετε στην αίτησή σας. Το φεστιβάλ μπορεί να είναι απαιτητικό, αλλά η εμπειρία θα σας ανταμείψει, ειδικά εάν είστε σε κάποιον τομέα που σας ενδιαφέρει ή γνωρίζετε ήδη. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την ανεξάρτητη και δημιουργική σκέψη, τις επικοινωνιακές και διαπροσωπικές ικανότητες, τη διάθεση για εργασία, το πάθος για τον κινηματογράφο. Βασική προϋπόθεση αποτελεί η πλήρης διαθεσιμότητα για τις ημέρες του φεστιβάλ. Αναζητούμε άτομα με κίνητρο που μπορούν να δουλέψουν ομαδικά και σε γρήγορους ρυθμούς. Η πολύ καλή γνώση αγγλικών ή/και άλλων γλωσσών θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 14 Αυγούστου στην ακόλουθη φόρμα:  
https://forms.gle/62ZDifVKXduksNkj9

Οι απαντήσεις θα σταλούν μέχρι τις 20 Αυγούστου!

"Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας για ένα “Off-Season” Φεστιβάλ!" 

Για όλες τις λεπτομέρειες και ανακοινώσεις του προγράμματος του #siff2020, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του syrosfilmfestival.org, καθώς και τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ.

Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.).
 
Το SIFF υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για όλες τις λεπτομέρειες και τις επόμενες ανακοινώσεις του προγράμματος του #siff2020 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του syrosfilmfestival.org, καθώς και στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ:
 
Facebook                                Instagram
facebook.com/syrosfilmfest    instagram.com/syrosinternationalfilmfestival
@syrosfilmfest                        @syrosinternationalfilmfestival


Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 126


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.