Γ. Χατζημάρκος: Ένα σημαντικό έργο υποδομής για την Κω ξεκινά

Δημοσίευση: 14.07.2020, 12:40
Τελευταία Ενημέρωση: 14.07.2020, 12:43

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά στην αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κω με φωτιστικά εξοικονόμησης ενέργειας τύπου LED, σύμφωνα με τη σύμβαση που υπεγράφη τη Δευτέρα 13/7 μεταξύ του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας Dasteri Systems Α.Ε.,  Γιάννη Δαστερίδη, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Εμμανουήλ Μαριά. 1.810 φωτιστικά LED τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνει η ανάδοχος εταιρεία Dasteri Systems Α.Ε να εγκαταστήσει στο περιφερειακό οδικό δίκτυο του νησιού της Κω...

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.334.385 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (17%), με χρήση ιδίων πόρων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 
Ο Περιφερειάρχης,  Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε:
«Ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κω ξεκινά. Υπογράφουμε τη σύμβαση για το έργο αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού και της αντικατάστασης λαμπτήρων στο περιφερειακό οδικό δίκτυο της νήσου Κω, με λάμπες τύπου LED, από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.  Μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη τουριστική περίοδο με τις ιστορικές προκλήσεις, η δουλειά δεν σταματά. Κάθε μέρα πάμε τα νησιά του Νότιου Αιγαίου βήμα βήμα όλο και πιο μπροστά. Με έργα που ολοκληρώνονται και παραδίδονται στους πολίτες. Με δεσμεύσεις που γίνονται πράξεις σε κάθε νησί».
 
Ο ανάδοχος του έργου «Εξοικονόμηση Ενέργειας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο νήσου Κω με την προμήθεια & εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ολοκληρώσει το έργο σε διάστημα δέκα (10) μηνών. Επίσης, εγγυάται τη συντήρηση των φωτιστικών σωμάτων LED, έτσι ώστε αυτά να βρίσκονται σε κατάσταση καλής λειτουργίας για το χρονικό διάστημα 10 ετών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, ενώ κάθε προσφερόμενο φωτιστικό σώμα LED θα συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας, τουλάχιστον πέντε (5) ετών.
 
Τα ελληνικής κατασκευής φωτιστικά LED είναι τελευταίας γενιάς, στο πλαίσιο μιας έξυπνης εφαρμογής, που συνδυάζει δυνατότητες όπως free wifi , ρύθμιση φωτεινότητας, μέχρι και πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες με αισθητήρες σε κάθε φωτιστικό σημείο. 

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 171


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.