Εκδήλωση παραλαβής ταχύπλοου σκάφους στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Δημοσίευση: 10.07.2020, 21:53
Τελευταία Ενημέρωση: 10.07.2020, 21:59

Ένα ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος ελληνικής κατασκευής παρέλαβε η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου από την εταιρεία ONEX NEORION SHIPYARDS, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου στο εντευκτήριο του ομίλου. Το σκάφος αυτό πρόκειται να ενισχύσει τα τμήματα και τις υποδομές του ομίλου τόσο στις προπονήσεις όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με απώτερο σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των ναυταθλητικών δράσεων του ομίλου...

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, Γιάννης Πολυκρέτης, ευχαρίστησε την εταιρεία ΟΝΕΧ για την δωρεά του σκάφους τονίζοντας τη χρησιμότητα που έχει, την αναγκαιότητα και τη σημασία ενίσχυσης των υποδομών του ομίλου. Άλλωστε το Νεώριο και ο ΝΟΣ έχουν μία σχέση που ξεκινάει από πολλά χρόνια πριν, υπό άλλη διοίκηση τότε η εταιρεία, όπου ιστιοπλοϊκά του ομίλου σε αγωνιστικές δράσεις έφεραν στα πανιά διακριτικά του Νεωρίου.

Την εταιρεία ΟΝΕΧ εκπροσώπησε ο οικονομικός διευθυντής κ. Γιάννης Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε τα κλειδιά του σκάφους στον Πρόεδρο, ενώ εκείνος του παρέδωσε μία τιμητική πλακέτα και ένα λάβαρο του ομίλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Βασίλης Σαββίδης.

Έπειτα ακολούθησε το καλορίζικο «βάπτισμα» του σκάφους με σαμπάνια και στη συνέχεια εξαίσιο κέρασμα μπουφέ που επιμελήθηκε το ΟΝΟ Concept και η Λίνα Φουρνιστάκη. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου και έφοροι τμημάτων του ναυτικού ομίλου, εκπρόσωποι της διοίκησης της εταιρείας ONEX, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Καντιώ Μαραγκού, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Λιμενάρχης Σύρου κ. Γιάννης Βαμβακούσης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι και μέλη του ομίλου.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 68


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.