Στον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών ο Φίλιππος Φόρτωμας

Δημοσίευση: 08.07.2020, 16:03
Τελευταία Ενημέρωση: 08.07.2020, 16:04

Συνάντηση εργασίας για τα ζωτικά θέματα υποδομών των Κυκλάδων, πραγματοποίησε την Τετάρτη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ο κ. Φόρτωμας ενημέρωσε τον υπουργό για τα σημαντικότερα έργα υποδομής των νησιών, η υλοποίηση των οποίων θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των νησιωτών, θα διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή  και ταυτόχρονα θα συνεισφέρει στην  αναπτυξιακή πορεία των Κυκλάδων... 

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής  Κυκλαδων αναφέρθηκε στους λιμένες Τήνου, Σαντορίνης, Νάξου και τον λιμενιοβραχιονα Θηρασιάς, τα αεροδρόμια Σύρου, Πάρου, Μήλου, Νάξου και Σαντορίνης αλλά και για το κτήριο που στεγάζει το Γυμνάσιο & Λύκειο στο Λιβάδι Σερίφου, έργο πρώτης προτεραιότητας για το νησί. Ειδική μνεία έγινε για το νησί της Άνδρου που έπληξε η θεομηνία του περασμένου Οκτωβρίου και αφορούσε αίτημα χρηματοδότησης αποκατάστασης υποδομών.

Ο κ. Φόρτωμας αναφέρθηκε στην καθοριστική σημασία που παίζει η επιτάχυνση των έργων όπου αυτά έχουν, από άποψη διαδικασιών, δρομολογηθεί. 

Ο κ. Καραμανλής διαβεβαίωσε τον κ. Φόρτωμα πως προτεραιότητα του Υπουργείου και της Κυβέρνησης είναι τόσο η επιτάχυνση των διαδικασιών, όπου αυτή είναι εφικτή, όσο και η δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέπουν στους κατοίκους των νησιών να μη νιώθουν απομονωμένοι και αποκομμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα. 

Στο τέλος της συνάντησης ο βουλευτής Κυκλαδων, δήλωσε: «Σταθερή προτεραιότητά μου είναι να βελτιωθούν οι υποδομές των Κυκλάδων και να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι παρεμβάσεις και τα έργα που θα αλλάξουν το τοπίο της καθημερινότητας των νησιωτών. Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για τη συνεργασία μας αλλά και για την ουσιαστική στήριξή του στην πραγματοποίηση έργων ζωής για τα νησιά μας». 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 120


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.