Καταγγελία συλλόγου ιδιοκτητών επιχειρήσεων μαζικής εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Δημοσίευση: 07.07.2020, 21:27
Τελευταία Ενημέρωση: 07.07.2020, 22:27

Ο Σύλλογος ιδιοκτητών επιχειρήσεων μαζικής εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία", επισημαίνει στα μέλη του, ότι σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων αντιπρόσωπος Σωματείου επισκέπτεται επιχειρήσεις Εστίασης της Νάξου και προσπαθεί να πείσει τους καταστηματάρχες να αγοράσουν δικαιώματα μουσικής. Οι συνάδελφοι, τονίζει ο σύλλογος, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να γνωρίζουν πως το εν λόγω Σωματείο δεν είναι αναγνωρισμένο με βάση το νόμο 1712/1987 περί επαγγελματικών σωματείων. Ως εκ τούτου δεν έχει τις απαραίτητες νομιμοποιήσεις ώστε να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των επαγγελματιών με βάση τα συντεταγμένα συνδικαλιστικά αναγνωρισμένα πρότυπα...
Παραλιακή οδός Νάξου (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Επιπλέον, ο σύλλογος μαζικής εστίασης "Φιλοξενία", αναφέρει:

"Ο διακριτικός τίτλος του Σωματείου  αναφέρει πως εκπροσωπεί Καταστηματάρχες και Καταναλωτές. Πως είναι δυνατόν να εκπροσωπούνται ετερογενή συμφέροντα από τον ίδιο φορέα;

Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος του Σωματείου είναι ο ανταποκριτής του παρακάτω αφιερώματος το οποίο έγινε μεσούσης της τόσο δύσκολης περιόδου που διανύουμε το οποίο τίθεται στην κρίση σας.

«Εννιά στις δέκα επιχειρήσεις κλειστές στις Κυκλάδες – “Νέκρα” στη Νάξο»

Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» αναγνωρισμένο από την ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων) είναι στο πλευρό των Συναδέλφων να προσφέρει  λύσεις και καθοδήγηση   ώστε να υποστηρίξει με ασφάλεια τα συμφέροντά τους. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μπορούν να παρέμβουν οποτεδήποτε τους ζητηθεί όπως το έχουν αποδείξει στο παρελθόν  ώστε να προφυλάξουν τα μέλη τους από δυσάρεστες περιπέτειες και να τα βοηθήσουν πραγματικά με βάση τα νόμιμα συνταγματικά δικαιώματά τους . Πέραν τούτου η νομική υποστήριξη της Ομοσπονδίας είναι στη διάθεση των μελών με τη  γνώση και τη σαφήνεια που απαιτείται. 

Προσοχή λοιπόν στις «Σειρήνες» ειδικά σ’ αυτή την ολέθρια εποχή των συνεχών και έντονων αναταράξεων για την μικρομεσαία επιχείρηση. Οι επίδοξοι σωτήρες που θα εμφανισθούν πολλοί και οι κίνδυνοι μεγάλοι. 

Ο πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Δημ. Μαγγιώρος                     Απόστολος Ιωαν. Καρεγλάς "

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Provo έγραψε: 08/07/2020
Σας είδαμε και εσάς τι έχετε κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Ο κλάδος έχει πολλά προβλήματα, και εσείς σφυρίζατε και σφυρίζετε αδιάφορα. Που είσαστε όταν έγινε η αύξηση του Φ.Π.Α. το 2015? Τι έχετε κάνει για να συνεισφέρετε στην καταπολέμηση της μάστιγας του κατευθυνόμενου τουρισμού? Ποιες προσπάθειες έχουν γίνει για να απομονωθούν οι αθέμιτες πρακτικές από τους τσαρλατάνους του επαγγέλματος? Αλλάξτε ρώτα και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, γιατί από τον Σεπτέμβρη αυτό που θα βιώσουν οι επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού γενικότερα δεν θα έχει προηγούμενο.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 158


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.