Σε Σέριφο και Σίφνο ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας

Δημοσίευση: 06.07.2020, 20:08
Τελευταία Ενημέρωση: 06.07.2020, 20:10

Επίσκεψη στη Σέριφο και στη Σίφνο πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, από 4 έως 6 Ιουλίου. Την Παρασκευή 4 Ιουλίου βρέθηκε στη Σέριφο και πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, όπου συναντήθηκε με τους ιατρούς και το λοιπό προσωπικό ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα θέματα λειτουργίας, στελέχωσης και εξοπλισμού του ιατρείου...

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε και συνομίλησε με τους υπαλλήλους του ΚΕΠ Σερίφου και του Περιφερειακού Γραφείου του ΕΦΚΑ στο νησί, όπου τέθηκε υπόψη του το πρόβλημα που δημιουργείται με την υπαγωγή του γραφείου στη Νάξο και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι για μετάβαση εκεί, λόγω της έλλειψης ακτοπλοϊκής σύνδεσης των δύο νησιών.

Ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε επίσης με το Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους στο Δημαρχείο της Σερίφου, όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νησί.

Ανάμεσα στα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν η επισκευή του Γυμνασίου Λυκείου, η επισκευή του Δημαρχείου, η συνέχιση του Βιολογικού και των εκκρεμών τεχνικών έργων καθώς και τα θέματα καθημερινότητας (ανακύκλωση, καθαριότητα κ.λπ) και τα θέματα νησιωτικότητας.

Επίσης, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σερίφου καθώς επίσης με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού.

Το Σάββατο 5 Ιουλίου ο κ. Φόρτωμας μετέβη στη Σίφνο προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς της μεγάλης γιορτής του νησιού, της Παναγίας «Χρυσοπηγής», όπου παρευρέθηκε στον Εσπερινό που τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου, κ. Δωρόθεο Β΄ στον Ιερό Βράχο της Παναγίας «Χρυσοπηγής».

Το πρωί της ίδιας ημέρας είχε συνάντηση με τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σίφνου.

Το πρωί της Κυριακής, 6 Ιουλίου, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην Απολλωνία και συμμετείχε στη λιτάνευση της εικόνας ενώ κατά την παραμονή του στο νησί, ο κ. Φόρτωμας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους και να λάβει γνώση για τα θέματα που απασχολούν το νησί, όπως τεχνικά έργα, τουρισμός, νησιωτικότητα.

Ο βουλευτής Κυκλάδων, μετά το πέρας των επισκέψεών του δήλωσε: «Η επίσκεψη στη Σέριφο και τη Σίφνο μου έδωσε τη δυνατότητα να συνομιλήσω με τους τοπικούς φορείς των δύο νησιών και με τους κατοίκους τους, που αποτελούν έμπνευση για τη μάχη που δίνουμε όλοι για ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά μας».

ΠΠΙ Σερίφου

Σίφνος

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 147


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.