Αθλητικά Μονοπάτια στην Αμοργό

Δημοσίευση: 29.06.2020, 20:14

Από το Δήμο Αμοργού ανακοινώνεται ότι για άλλη μια χρονιά από 1η έως 21η Ιουλίου 2020 θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα: “Αθλητικά Μονοπάτια” στην Αμοργό και συγκεκριμένα στην Αιγιάλη, όπου θα λάβουν χώρα τα μαθήματα ασφαλούς κολύμβησης και άλλα αθλήματα στην άμμο και δραστηριότητες στον αύλειο χώρο και σε κάποιες αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Αιγιάλης - Θολαρίων.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το καλοκαίρι του 2015 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την επιστημονική επίβλεψη του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με το Δήμο Αμοργού. Φέτος θα υλοποιηθεί μέσω της ΔΗΚΕΑ του Δήμου.

Στο πρόγραμμα έχουν δηλώσει συμμετοχή ενενήντα τέσσερα (94) παιδιά ηλικίας από πέντε (συμπληρωμένη ηλικία) έως δεκατεσσάρων ετών των οποίων οι γονείς και κηδεμόνες πρέπει να έχουν μεριμνήσει να έχουν βεβαίωση γιατρού για την καλή υγεία των παιδιών, όπως έχουν ενημερωθεί προ μηνών. Περισσότερα στην ανακοίνωση της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» που ακολουθεί.

Ενημερώνονται οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, να προσέλθουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος για ενημέρωση από τους συντελεστές του Προγράμματος, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα τρεις το απόγευμα.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 166


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.