Στον εορτασμό της Θεοσκέπαστης στην Άνδρο ο Φίλιππος Φόρτωμας

Δημοσίευση: 29.06.2020, 19:45
Τελευταία Ενημέρωση: 29.06.2020, 19:47

Την Άνδρο επισκέφτηκε το τριήμερο 26 - 28 Ιουνίου, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, προκειμένου να παραστεί στους λατρευτικούς εορτασμούς της Παναγίας Θεοσκέπαστης.Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουνίου, παρευρέθηκε στον Εσπερινό και συμμετείχε στη λιτάνευση της εικόνας που τελέστηκε από το Μητροπολίτη Σύρου, Δωρόθεο Β΄.

Το πρωί του Σαββάτου, 27 Ιουνίου, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην Παναγία τη Θεοσκέπαστη, στην Χώρα της Άνδρου και παρέστη στη δέηση που τελέστηκε στο Μνημείο του Αφανούς Ναύτου.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και συναδέλφους Βουλευτές, στο Δημαρχείο της Άνδρου, όπου πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη σύσκεψη και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νησί. Ανάμεσα στα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν αυτό των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας κι η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί της Άνδρου. Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα των λιμενικών υποδομών αλλά και η στελέχωση του Κέντρου Υγείας, ένα θέμα που αποτελεί προτεραιότητα τόσο για την τοπική κοινωνία της Άνδρου όσο και για την Κυβέρνηση, η οποία επικεντρώνεται στην ενίσχυση των μονάδων υγείας με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Στο σημείο αυτό ο κ. Φόρτωμας τόνισε πως και αυτός με τη σειρά του θα κάνει συγκεκριμένες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα της κατάστασης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε το Μπατσί και συναντήθηκε με τον πρόεδρο καθώς και συμβούλους της Κοινότητας όπου συζήτησαν τρέχοντα θέματα της περιοχής. Αργά το απόγευμα παρευρέθηκε στη σχολική γιορτή αποφοίτησης των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Μπατσίου.

Την Κυριακή, 28 Ιουνίου, ο βουλευτής επισκέφθηκε το Κόρθι, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο και τους κοινοτικούς συμβούλους της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Άνδρο ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: "Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που βρέθηκα στην Άνδρο για τη γιορτή της Θεοσκεπάστου, μια μεγάλη ημέρα για το νησί και τους κατοίκους του. Ταυτόχρονα μου δόθηκε η δυνατότητα να αφουγκραστώ την αγωνία των κατοίκων μέσα από τις πολλαπλές συναντήσεις που είχα με εκπροσώπους των Αρχών του νησιού αλλά και Πολίτες. Είμαι κοντά στους νησιώτες, κοντά στους Κυκλαδίτες, κι είναι χαρά μου αλλά ταυτόχρονα και καθήκον μου να συνεργάζομαι εποικοδομητικά τόσο με τους Τοπικούς Άρχοντες αλλά και τους απλούς πολίτες προκειμένου να συμβάλω τα μέγιστα στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 59


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.