Χρυσή διάκριση λαδιού στη Ρόδο! Συγχαρητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαννετίδη

Δημοσίευση: 29.06.2020, 10:53
Τελευταία Ενημέρωση: 29.06.2020, 10:58

Μία ακόμα διάκριση, χρυσή αυτή τη φορά, έρχεται να επιβεβαιώσει την εξαιρετική ποιότητα του λαδιού της Ρόδου. Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε επάξια ο παραγωγός λαδιού Αλέξανδρος Πασάλης από την Ρόδο, που έλαβε μέρος στον 5ο διεθνή διαγωνισμό «Athena International Olive Oil Competition 2020». Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για υποβάθμιση της ποιότητας της φετινής παραγωγής λαδιού, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους που έδειχναν ότι η παραγωγή ήταν εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ μεγάλο ποσοστό, αντικρούοντας έτσι τις ψευδείς φήμες που κάποιοι έντεχνα διοχέτευαν, για τους δικούς τους λόγους. Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε στον παραγωγό ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης...

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον παραγωγό Αλέξανδρο Πασάλη για τη σπουδαία διάκριση του λαδιού του και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον 5ο διεθνή διαγωνισμό.

Το κείμενο του συγχαρητηρίου έχει ως εξής:

"Σας συγχαίρουμε για την διάκριση του λαδιού σας στον 5ο διεθνή διαγωνισμό “Athena International Olive Oil Competition 2020”, κατακτώντας το χρυσό βραβείο.  Ως Περιφέρεια είμαστε περήφανοι για τους παραγωγούς και τα εξαιρετικά προϊόντα μας, τα οποία προσπαθούμε να στηρίξουμε και να προβάλουμε με κάθε τρόπο. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν τιμή και ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών σας, προσθέτοντας αξία τόσο στα τοπικά προϊόντα, όσο και σε εσάς ως παραγωγούς και τυποποιητές. Ειδικά σε ένα προϊόν όπως είναι το λάδι της Ρόδου, το οποίο κάποιοι επιχείρησαν να πλήξουν ως προς την ποιότητά του το τελευταίο διάστημα  και η διάκριση αυτή έρχεται ως ηχηρή απάντηση. 
Η Περιφέρεια παραμένει πάντα δίπλα σας ως αρωγός της μεγάλης σας προσπάθειας στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε και που διακρίσεις σαν κι αυτές,  δίνουν μία πνοή αισιοδοξίας για τον τόπο μας."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 96


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.