Προπαρασκευαστικές εργασίες στο λιμάνι της Δονούσας - Επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα

Δημοσίευση: 24.06.2020, 09:34
Τελευταία Ενημέρωση: 24.06.2020, 10:29

Μετά την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης προ λίγου καιρού μεταξύ της Γενικής Γραμματείας του υπουργείου Υποδομών και του αναδόχου για την επισκευή των ζημιών του λιμανιού της Δονούσας, επισκευή που εκκρεμεί επί 16 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2004 όταν μια ισχυρή κακοκαιρία ήταν καταστροφική για το λιμάνι του νησιού, πριν λίγες μέρες έφτασαν στο νησί για προπαρασκευαστικές εργασίες στέλεχος του υπουργείου Υποδομών και ο εργολάβος του έργου. Τη Δονούσα επισκέφθηκε και ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας. Όπως δηλώνει στο Cyclades Voice για το λιμάνι ο αντιδήμαρχος της Δονούσας, Δημήτρης Πράσινος, έγινε αυτοψία και βυθομέτρηση και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά η επισκευή του λιμανιού θα ξεκινήσει σύντομα...

Η ικανοποίηση γι αυτήν τη θετική εξέλιξη, μετά από μια καθυστέρηση πολλών χρόνων, είναι φανερή στην τοπική κοινωνία, που προσδοκεί να δει το επόμενο διάστημα το λιμάνι του νησιού να επισκευάζεται.

Όπως διευκρινίζει ο Δημήτρης Πράσινος, λόγω του ότι δεν είναι δυνατή η προμήθεια αδρανών υλικών αυτήν την περίοδο αφού τα λατομεία δεν λειτουργούν, συμφωνήθηκε οι εργασίες να ξεκινήσουν στο τέλος του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στο τέλος Αυγούστου.

"Μετά από τη μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε και τους προηγούμενους διαγωνισμούς που δεν τελεσφόρησαν, αυτή τη φορά πιστεύουμε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και σύντομα η Δονούσα θα έχει και πάλι ένα λιμάνι χωρίς τις "πληγές" που άφησε η θεομηνία του 2004", λέει ο αντιδήμαρχος του νησιού.

 • Ακούστε ΕΔΩ τι είχε δηλώσει ο Δημήτρης Πράσινος στο Cyclades Voice

Στη Δονούσα ο βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας

Τη Δονούσα επισκέφθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, στο πλαίσιο περιοδείας του στις Μικρές Κυκλάδες και ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας, που ενημερώθηκε τόσο για την εξέλιξη στο ζήτημα της επισκευής του λιμανιού, όσο και για άλλα ζητήματα του νησιού, ενώ συνάντησε και κατοίκους και επαγγελματίες, προσθέτει καταλήγοντας ο Δημήτρης Πράσινος.

Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 95


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
 • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
  προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
 • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
 • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
 • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
 • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
 • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.