Η "προώθηση λύσεων" στο επίκεντρο της τεχνικής σύσκεψης για την Άνδρο

Δημοσίευση: 19.06.2020, 17:54
Τελευταία Ενημέρωση: 19.06.2020, 18:08

Συνάντηση εργασίας είχε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιουνίου στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, με τον αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας - Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων Κυκλάδων και έπαρχο Άνδρου, Δημήτρη Λάσκαρη, και το δήμαρχο του νησιού Δημήτρη Λοτσάρη...

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου κ. Λευτέρης Μπάλλας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Όρμου Κορθίου κ. Γιώργος Ζάννες, ο εκπρόσωπος της Άνδρου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου - Άνδρου κ. Γιώργος Μαντζώρος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Αδαμαντία Συμεοπούλου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Αντώνης Λούβαρης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Μελετών κ. Λουκάς Καραδήμας και υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου.

Μετά τις ευχές όλων προς τον κ. Λάσκαρη για καλή θητεία επί τη ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως αντιπεριφερειάρχη, η ατζέντα της συνάντησης περιελάμβανε όλα τα θέματα που αφορούν στο Δήμο, με επίκεντρο την πορεία υλοποίησης των έργων και μελετών, στον προγραμματισμό και την χρηματοδότηση των οποίων συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ εξετάστηκαν τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ομαλή υλοποίησή τους.

Στη συνάντηση αποφασίστηκαν επίσης οι κοινές παρεμβάσεις που αφορούν στη συντήρηση και βελτίωση του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου, η οριστική παραλαβή του αλιευτικού καταφυγίου του Κορθίου εντός της επόμενης εβδομάδος από την Επιτροπή παραλαβής του έργου, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων έκανε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου για τη χρηματοδότηση της ανακατασκευής του δημοτικού σταδίου.

Μέσα από μια εποικοδομητική και γόνιμη συνάντηση, ελήφθησαν αποφάσεις που θα αναβαθμίσουν τις υποδομές του νησιού και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα της ποιότητας ζωής των κατοίκων του. Παρά τις δυσκολίες, λόγω της πρωτόγνωρης περιόδου που διανύουμε - εξαντλούμε τις δυνατότητές μας ανταποκρινόμενοι σε οτιδήποτε είναι ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο, δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

Επιβεβαιώνοντας την εποικοδομητική συνεργασία και το ιδιαίτερα θερμό κλίμα της συνάντησης, οι κύριοι Λάσκαρης και Λοτσάρης επεσήμαναν ότι η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη και την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η ολοκλήρωση των έργων που ήδη υλοποιούνται καθώς και αυτών που προγραμματίζονται (και βρίσκονται είτε στο στάδιο δημοπράτησης, είτε στο στάδιο εκπόνησης των μελετών), θα δώσει νέα πνοή και δυναμική στην αναπτυξιακή προοπτική του νησιού.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 79


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.