"Κατάφωρη αδικία για άλλη μια φορά σε βάρος των Κυκλάδων ενώ οι πολιτικά υποταγμένοι στον Κο Περιφερειάρχη... ως μη όντες"

Δημοσίευση: 01.06.2020, 16:06
Τελευταία Ενημέρωση: 01.06.2020, 16:08

Για άλλη μια φορά τα καθορισμένα από συστάσεως της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ποσοστά 55% Δωδεκάνησα, 45% Κυκλάδες, στην κατανομή των Κονδυλίων ανατράπηκαν προκλητικά υπέρ των Δωδεκανήσων, οι παράγοντες των οποίων ετοιμάζουν το έδαφος για καρπωθούν και πάλι την μερίδα του λέοντος σε έργα υποδομής εν όψει της Νέας Προγραμματικής Περιόδου, επισημαίνει ο π. νομάρχης Κυκλάδων, Δημήτρης Μπάϊλας, σε ανακοίνωσή του με τον παραπάνω τίτλο...
Δημήτρης Μπάϊλας

Συγκεκριμένα, αναφέρει συνεχίζοντας ο Δημήτρης Μπάϊλας, ενώ με τον αριθμό των μελετών που εντάχτηκαν, 14 για Δωδεκάνησα [56%], και 11 για Κυκλάδες [44%], φαίνεται ότι κατά κάποιο τρόπο διατηρούνται τα ποσοστά, στην ουσία τα ποσά που αντιστοιχούν σε αυτές, Δωδεκάνησα 4.045.000 € {63,5%], Κυκλάδες 2.335.000 € [36,5%], ανατρέπουν συντριπτικά τα ποσοστά σε βάρος των Κυκλάδων.

"Επειδή δε, ο προϋπολογισμός κάθε μελέτης, είναι ανάλογος με τον προϋπολογισμό του έργου για το οποίο γίνεται, θα ανατραπεί και η κατανομή των ποσών για έργα, όταν αυτή γίνει, αφού θα ενταχθούν ώριμα έργα που θα έχουν έτοιμες μελέτες.
Βεβαίως, όπως πάντα, από την μεριά των παραγόντων  των Κυκλάδων στη Περιφέρεια, για άλλη μία φορά είναι εκκωφαντική η "Σιωπή των αμνών", λες και δεν έχουμε εκλέξει εκπροσώπους μας, κυρίως στην πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου. 
Απολαμβάνουν την καρέκλα εξουσίας που τους προσφέρθηκε από τον Κο Περιφερειάρχη και,…… ΣΙΩΠΗ!!
Αν αναλογιστεί δε κανείς ότι τα κονδύλια που θα διατεθούν από τη Ε.Ε. με αιτία την οικονομική κρίση της πανδημίας είναι απείρως μεγαλύτερα, η σιωπή αυτή ξεπερνά τα όρια της αδιαφορίας και αγγίζει τα όρια του εγκλήματος σε βάρος της ανάπτυξης των Κυκλάδων μας", καταλήγει ο π. νομάρχης Κυκλάδων. 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 86


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.