Το "κοφτό" της Αμοργού σε γλυκιά ή αλμυρή παραλλαγή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 25.05.2020, 19:14
Τελευταία Ενημέρωση: 25.05.2020, 19:19

Μια ακόμα συνταγή από την πλούσια γαστρονομία της παρουσιάζει η Αμοργός, στο πλαίσιο της ανάδειξης του πολυποίκιλου τουριστικού ενδιαφέροντος που διαθέτει. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία, αυτή τη φορά, με τη Λέσχη Γαστρονομίας του νησιού, ο Δήμος Αμοργού “μοιράζεται” με τους λάτρεις του υγιεινού φαγητού το “κοφτό”...
Κοφτό

Με βάση το σιτάρι, που στην εποχή μας θεωρείται superfood, η συνταγή αυτή, βασισμένη σε ντόπια αγνά υλικά, με τις δύο παραλλαγές της, γλυκιά και αλμυρή, προσφερόταν την Πρωτοχρονιά και στα δύο πανηγύρια της Αγίας Παρασκευής και της Παναγίας Επανοχωριανήςγια υγεία και πλούσια χρονιά.

Η συνταγή αυτή, μαζί με τις υπόλοιπες που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα καθώς και με τις δραστηριότητες στη φύση, εντάσσονται στο γενικότερο σχεδιασμό του Δήμου για την ανάδειξη στην ελληνική και τη διεθνή ταξιδιωτική αγορά των ενδιαφερόντων που προσφέρει ο προορισμός και εναρμονίζονται πλήρως με τις τάσεις που, σύμφωνα με έρευνες, έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία.

Δείτε πώς παρασκευάζεται

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 142


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.