Ο δήμαρχος Θήρας ευχαριστεί για τη μαζική συμμετοχή στην 57η εθελοντική αιμοδοσία

Δημοσίευση: 11.05.2020, 20:45
Τελευταία Ενημέρωση: 11.05.2020, 20:56

Ήταν συγκινητική η μαζικότητα στην αιμοδοσία και για άλλη μια φορά, η Σαντορίνη έστειλε στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, επισημαίνει ο δήμαρχος Θήρας, Αντώνης Σιγάλας, ευχαριστώντας από καρδιάς όλους τους εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες, που συμμετείχαν στην 57η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης...
Αντώνης Σιγάλας

Ο δήμαρχος Θήρας, στο ευχαριστήριό του, υπογραμμίζει ακόμη, τα εξής:

"Ο Δήμος μας, μεσολάβησε προκειμένου να διευκολυνθεί η παραμονή και η μετακίνηση του κλιμακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο νησί και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του κ. Σπύρου Πατηνιώτη, τον κ. Sahin Sarbel και τον κ. Ευτύχη Μαρκοζάννε, οι οποίοι ανιδιοτελώς συμμετείχαν στην παροχή των πιο πάνω υπηρεσιών.

Επίσης ο Δήμος Θήρας εξασφάλισε την καθημερινή διατροφή του κλιμακίου, με γεύματα μεσημέρι και βράδυ. Ακόμα σαν ελάχιστο φόρο τιμής, ένα μικρό ευχαριστώ για αυτή τη θεμελιώδη ανθρωπιστική πράξη, προσφέραμε στους εθελοντές αιμοδότες, συμβολικά ένα μικρό δώρο, που περιλάμβανε τρόφιμα και αντισηπτικά. Την διανομή τους είχαν αναλάβει οι εθελοντικές μας ομάδες, με δικό τους αυτοκίνητο, και τους ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά. Με αυτή μας την πρωτοβουλία θέλαμε να τονίσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας, προς όσους προσήλθαν να αιμοδοτήσουν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και του Δήμου μας. 

Ο Δήμος Θήρας κι εγώ προσωπικά θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, πιο ενεργά τη λειτουργία της τράπεζας αίματος Σαντορίνης και αυτό αποτελεί δέσμευση. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η υφήλιος και η πατρίδα μας, λόγω της πανδημίας, τέτοιες μαζικές εθελοντικές πράξεις, μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τη προσπάθεια μας, να ανεβάσουμε πάλι το νησί μας ψηλά. Με γεμίζουν περηφάνια που έχω την τιμή να εκπροσωπώ τόσο όμορφους και γεμάτους αγάπη πολίτες. Τους πολίτες του τόπου μας, τους πολίτες της Θήρας και της Θηρασίας.

Σας ευχαριστώ όλους", σημειώνει καταλήγοντας ο Αντώνης Σιγάλας.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 155


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.