"WE ready, YOU safe, ALL happy", διαμηνύει σε όλο τον κόσμο η Πάρος!

Δημοσίευση: 26.03.2020, 12:52
Τελευταία Ενημέρωση: 26.03.2020, 13:10

"WE ready, YOU safe, ALL happy", διαμηνύει η Πάρος στην ταξιδιωτική κοινότητα με την προσδοκία της συντομότερης, κατά το δυνατόν, έναρξης της τουριστικής περιόδου. "Χωρίς να καταθέτουμε τα όπλα, ετοιμαζόμαστε ως Δήμος για να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο μετά από τα αναγκαστικά μέτρα που επιβλήθηκαν παγκοσμίως λόγω του κορωνοϊού" δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου, Μικές Λεοντής, επισημαίνοντας ότι το νησί έχει ισχυροποιήσει τα τελευταία χρόνια την παρουσία του στις διεθνείς αγορές γεγονός που δημιουργεί μια ισχυρή βάση επανεκκίνησης όταν παρέλθει το φαινόμενο που ταλανίζει όλο τον κόσμο...
(Φωτογραφία: Cyclades Voice)
Bookmark and Share

Είμαστε από τους πλέον διάσημους προορισμούς παγκοσμίως και με τη συστηματική διείσδυση που επιτύχαμε καταφέραμε να ισχυροποιήσουμε το νησί στην ταξιδιωτική συνείδηση. Πολύ περισσότερο που μετά την απόφαση επέκτασης του διαδρόμου στο αεροδρόμιο στα 1.800 μέτρα και την κτιριακή υποδομή στα 12.500 τ.μ. επίσης την πυκνή ακτοπλοϊκή σύνδεση με πολλά νησιά ακόμα και την Κρήτη είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της ζήτησης, προσθέτει ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου, Μικές  Λεοντής.

Επιπλέον, τονίζει πως "εκτός όλων των άλλων ενεργειών, και δίνοντας βάρος τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, πιστοποιούμε μέσα στο έτος  τα μονοπάτια μας διεθνώς καθώς και τις ποδηλατικές διαδρομές με  αντίστοιχη πιστοποίηση και για τα Bike friendly Hotels, ώστε να  γίνει η Πάρος νούμερο ένα Bike Friendly προορισμός στο πλαίσιο του  εναρμονισμού μας με τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στην ταξιδιωτική αγορά".

Ο κ. Λεοντής δηλώνει ότι ο Δήμος Πάρου παραμένει ανοιχτός σε προτάσεις από τους επαγγελματίες καλώντας όλους να είναι έτοιμοι "για τη μεγάλη εξόρμηση που θα σηματοδοτηθεί με την παρέλευση του φαινομένου ώστε σε στενή συνεργασία και με την εταιρία Συμβούλων του Δήμου με την οποία ήδη είμαστε σε καθημερινή συνεννόηση να οργανώσουμε τη διαφημιστική και επικοινωνιακή μας επίθεση με στόχο να καλύψουμε τα κενά και να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σύμφωνα με τις προβλέψεις που είχαμε πριν την εμφάνιση της κρίσης". 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 114


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.