Έκκληση προσφοράς για τις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου Νάξου απευθύνει ο Λάζαρος Θεόφιλος

Δημοσίευση: 22.03.2020, 20:33
Τελευταία Ενημέρωση: 23.03.2020, 12:44

Το νησί μας διαθέτει μια δημόσια μονάδα υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει, όποτε χρειαστεί, την έκτακτη, πρωτόγνωρη, επιτακτική και επείγουσα αυτή κατάσταση, που την κρισιμότατη περίοδο που διανύουμε χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση της υλικοτεχνικής του υποδομής, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του προς τους Ναξιώτες ο πρόεδρος του Ιδρύματος Στήριξης του Νοσοκομείου, Λάζαρος Θεόφιλος, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση προς κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο να προσφέρει, δια του Ιδρύματος, ό,τι επιθυμεί προς τον σκοπό αυτόν. Δείτε πώς μπορείτε να προσφέρουν όσοι επιθυμούν...
(Φωτογραφία: Cyclades Voice)
Bookmark and Share

Αναλυτικά η ανακοίνωση - έκκληση του προέδρου του του Ιδρύματος Στήριξης Κέντρου Υγείας - Νοσοκομείου Νάξου, Λάζαρου Θεόφιλου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ

 Αγαπητοί Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Τη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, εξαιτίας της ταχύτατης εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορονοϊού, βρισκόμαστε μπροστά σε νέες υποχρεώσεις και δεδομένα, ως προς το άτομό μας, την οικογένειά μας, καθώς και το κοινωνικό σύνολο.

Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο απαιτείται υπευθυνότητα, κοινωνική συνοχή και πειθαρχία, στήριξη των ευάλωτων και αδύναμων συνανθρώπων μας, αλλά κυρίως υποστήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας.

Το νησί μας διαθέτει μια δημόσια μονάδα υγείας, το Γεν. Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει, όποτε χρειαστεί, την έκτακτη, πρωτόγνωρη, επιτακτική και επείγουσα αυτή κατάσταση. Αυτή την κρισιμότατη περίοδο χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση της υλικοτεχνικής του υποδομής.

Καλούμε, λοιπόν, κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο να προσφέρει, διά του Ιδρύματος, ό,τι επιθυμεί προς τον σκοπό αυτόν, στον λογαριασμό της Alpha Bank με ΙΒΑΝ: GR6401406200620002101026610.

Με εγρήγορση, ψυχραιμία, επιμονή και υπομονή θα ανταπεξέλθουμε.      

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Λ.Ν. Θεόφιλος "

Όπως διευκρίνισε στο Cyclades Voice ο κ. Θεόφιλος η έκκληση για προσφορά γίνεται γιατί οτιδήποτε είναι αναγκαίο αυτή τη στιγμή για το Νοσοκομείο Νάξου είτε σε αναλώσιμα είτε σε εξοπλισμό η προμήθειά τους θα γίνει πολύ πιο γρήγορα μέσω του Ιδρύματος Στήριξης του Νοσοκομείου, αφού οι διαδικασίες που ισχύουν στο Δημόσιο είναι πιο αργές και αυτή τη στιγμή καλό είναι προς όφελος της δημόσιας υγείας να συνεισφέρουμε ώστε οι όποιες ανάγκες υπάρχουν να καλυφθούν πολύ πιο γρήγορα.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 167


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.