Νέος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων από το ΚΕΚ Γεννηματάς σε νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Δημοσίευση: 24.02.2020, 14:59
Τελευταία Ενημέρωση: 24.02.2020, 15:03

Το ΚΕΚ Γεννηματάς, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης», το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνει την έναρξη νέων επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων για το έτος 2020 σε νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων. Όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΚΕΚ, Χαρίκλεια Γιασιράνη, το τελευταίο εικοσαήμερο έχουν ξεκινήσει περισσότερα από 130 σεμινάρια και εκπαιδευτικές δράσεις τόσο στη Ρόδο όσο και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου ενώ πολύ σύντομα θα γίνει η έναρξη αντίστοιχων δράσεων στις Κυκλάδες. Δείτε τις θεματικές ενότητες των σεμιναρίων...
Η πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματάς, Χαρίκλεια Γιασιράνη
Bookmark and Share

Επισημαίνεται, ότι μέσω των σεμιναρίων, η πλειονότητα των οποίων αφορούν τον τουρισμό, οι συμπολίτες μας αποκτούν γνώση, εμπειρία και  δεξιότητες για την επαγγελματική τους εξέλιξη στην αγορά εργασίας, ενώ μέσω των χειροτεχνικών σεμιναρίων επιχειρείται η αναβίωση και διάδοση των παραδοσιακών τεχνών και επαγγελμάτων που τείνουν προς εξαφάνιση.

Τα σεμινάρια που έχουν ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα είναι: Ξένες γλώσσες εστιασμένες στην εξυπηρέτηση των τουριστών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Αραβικά, Κινέζικα), Υπολογιστές, Τουριστικές Υπηρεσίες (Υποδοχή, Οροφοκομία, Διαχείριση μικρών τουριστικών καταλυμάτων), Πωλήσεις- Επικοινωνία με τον πελάτη, Marketing, Σέρβις καταστημάτων μαζικής εστίασης, Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική, Χειροτεχνικές Κατασκευές (αγιογραφία, ξυλογλυπτική, κεραμική, κοσμήματα, ραπτική, βελονάκι, βοτσαλωτό, παραδοσιακό υπόδημα Καρπάθου ), Πρώτες Βοήθειες, κ.α.

Στην ιστοσελίδα του έργου www.katartisi-pnai.gr, έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα σεμιναρίων πολυποίκιλων θεματικών εκπαίδευσης τα οποία θα υλοποιούνται κατόπιν διαβούλευσης με τα Επαρχεία, τους Δήμους, Δημοτικές ενότητες, Συλλόγους, Επιμελητήρια κι άλλους φορείς.

Το πρόγραμμα αυτό διαρκώς θα εμπλουτίζεται με νέες εκπαιδευτικές δράσεις.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, καταγωγής και επαγγελματικής κατάστασης με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων, ενώ η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν.

Όσοι  ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμμετοχή τους στα προγράμματα επιμόρφωσης θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 100


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.