Η Ίος γοήτευσε τους Ιταλούς στο Μιλάνο

Δημοσίευση: 19.02.2020, 21:56
Τελευταία Ενημέρωση: 19.02.2020, 21:57

Απόλυτα προετοιμασμένη εμφανίστηκε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών που απαρτιζόταν από τον Πλούτωνα Κοριτσιάδη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις εθελόντριες επαγγελματίες, κυρίες Debora Gazzo και Ilaria De Paoli στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο, BIT 2020 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Fiera Milano City το διάστημα 9-11 Φεβρουαρίου 2020...

Η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Ιητών πραγματοποιήθηκε σε stand που παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο ευπαρουσίαστο περίπτερο της και ενισχύθηκε με τη συνεργασία με εταιρία συμβούλων προβολής. Δεκάδες ήταν οι εν δυνάμει ταξιδιώτες που ενημερώθηκαν για τον προορισμό κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της έκθεσης που ήταν αφιερωμένη στο κοινό.

«Οι γαλαζοπράσινες παραλίες του νησιού που θυμίζουν εξωτική ταινία, τα τοπικά προϊόντα που παράγονται με μεράκι, το εύρος παράλληλων δραστηριοτήτων, η πλούσια ιστορία του τόπου και οι ποικίλες υπηρεσίες είναι κίνητρα για τον Ιταλό τουρίστα να επιλέξει ξανά και ξανά ένα νησί που έχει συνδεθεί  μαζί του συναισθηματικά ως νέος, σαν ζευγάρι, παρέα ή οικογένεια», δήλωσε ο κ. Κοριτσιάδης  που είχε τη δυνατότητα να αφουγκραστεί τις ανάγκες της ταξιδιωτικής αγοράς του Μιλάνου μέσα σε ένα ιδιαιτέρα παραγωγικό τριήμερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει σε προγραμματισμένα επαγγελματικά ραντεβού με ταξιδιωτικά πρακτορεία, tour operator από Βόρεια Αμερική, Ιταλούς δημοσιογράφους, bloggers, instagramers και youtubers.

Ανάμεσα σε άλλα, ξεχώρισαν οι συναντήσεις με τουριστικούς συντάκτες με καθιερωμένες συνεργασίες όπως το κορυφαίο Ιταλικό γυναικείο περιοδικό Donna Moderna, το περιοδικό μόδας και ομορφιάς Posh, το περιοδικό για ειδικές μορφές τουρισμού Ambiente Europa, το διαδικτυακό τόπο του Marie Claire, τα έγκριτα  περιοδικά DOVE, Sale&Pepe και Cucina Moderna και άλλα πολλά.

Αξίζει τέλος, να γίνει αναφορά στο ανανεωμένο πρόσωπο που εμφανίζουν ο Δήμος και η Επιτροπή Τουρισμού και μέσα από την υποστήριξη επαγγελματιών του νησιού στις εκθέσεις του εξωτερικού, ενώ ειδικά στην περίπτωση της έκθεσης του Μιλάνου, ενεργή παρουσία είχε Ιταλόφωνη φίλη του προορισμού που επισκέπτεται δεκαετίες την Ίο και προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει στο περίπτερο.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 134


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.