Ραντεβού με κοινό, επαγγελματίες και ΜΜΕ για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Μιλάνο!

Δημοσίευση: 18.02.2020, 17:35
Τελευταία Ενημέρωση: 18.02.2020, 17:39

Ιδιαίτερα παραγωγικό αποδείχθηκε το τριήμερο 9-11 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT 2020 στο μοντέρνο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Με ξεχωριστό stand στην πρόσοψη του μεγάλου περιπτέρου της Περιφέρειας οι εκπρόσωποι του Δήμου υποδέχτηκαν δεκάδες ενδιαφερόμενους που εξέφρασαν την επιθυμία να ταξιδέψουν στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων αλλά και τα μικρά και πολύτιμα «μαργαριτάρια» που το «κοσμούν»...
Bookmark and Share

Οι επισκέπτες ενημερώνονταν για τις ειδικές μορφές τουρισμού, το περιπατητικό δίκτυο, τις δυνατότητες εξερεύνησης από νησί σε νησί, τις καταδύσεις, τη γαστρονομία και το εύρος υπηρεσιών.

Όπως σημειώνεται, το δημοφιλές καρναβάλι της Νάξου συγκαταλέχτηκε στις πιο συχνές ερωτήσεις των εν δυνάμει ταξιδιωτών παρά το γεγονός πως πραγματοποιείται εκτός τουριστικής αιχμής.

Όπως επισήμαναν έγκριτοι φορείς όπως το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας που συμμετείχε την ίδια περίοδο σε εξειδικευμένες δράσεις, ο Ιταλός τουρίστας δεν είναι πλέον μόνο «ήλιος – θάλασσα – διασκέδαση» αλλά αναζήτα ποιοτικούς προορισμούς με ειδικά ενδιαφέροντα.

Με τη βοήθεια ειδικών, ακολούθησαν τις επόμενες δύο ημέρες της έκθεσης, προγραμματισμένες επαφές με διεθνή τουριστικά δίκτυα, τουριστικά πρακτορεία, Ιταλούς ταξιδιωτικούς συντάκτες, συγγραφείς ταξιδιωτικών οδηγών, επηρεαστές ταξιδίου και lifestyle, φωτογράφους μόδας και τουριστικών προορισμών καθώς και δημοσιογράφους που μεταξύ άλλων συνεργάζονται με δημοφιλή ΜΜΕ όπως La Repubblica, Marie Claire, In Viaggio, Bell’Europa και περιοδικά με ειδική θεματολογία για γάμους, ιστιοπλοΐα, επαγγελματίες – ταξιδιωτικά γραφεία.

«Συμμετέχουμε στοχευμένα σε επιλεγμένες εκθέσεις Τουρισμού με τριπλό στόχο, την ενημέρωση του κοινού, την ουσιαστική επαφή με τον Ιταλικό Τύπο και τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για νέες συνεργασίες. Αξιολογούμε τα μηνύματα που δεχόμαστε από τις αγορές και ταυτόχρονα εστιάζουμε στην οργάνωση ποιοτικών δράσεων προβολής για την ανάδειξη των προορισμών μας για επίσκεψη ακόμη και εκτός της τουριστικής σεζόν», σχολιάζει σχετικά με το σκεπτικό συμμετοχής στις εκθέσεις, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κατσαράς.

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 112


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.