Το εστιατόριο "1926" της ΕΑΣ Νάξου πήρε το βραβείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 11.02.2020, 19:36
Τελευταία Ενημέρωση: 11.02.2020, 19:55

Την Κυριακή 9/2 η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και η έκθεση HORECA βράβευσαν το εστιατόριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, το "1926", ως τον καλύτερο γαστροτουριστικό προορισμό της Νάξου για το 2020! Μάλιστα, πρέπει να αναφερθεί, ότι το "1926" απέσπασε το βραβείο έχοντας συγκεντρώσει την καλύτερη βαθμολογία με βάση πάρα πολύ σημαντικά κριτήρια γαστρονομικού τουρισμού, όπως η σωστή χρήση τοπικών πρώτων υλών, η προβολή τοπικών συνταγών, η προβολή σε έντυπα, η βαθμολογία σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες και άλλα πολλά, με τη βράβευση να αποτελεί, επί της ουσίας, μία... επιβράβευση της δουλειάς του εστιατορίου πάνω στην ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων της Νάξου!...
Ο σεφ του 1926 παρέλαβε το βραβείο (πηγή: YouTube)
Bookmark and Share

Υπό το βλέμμα της προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και πρώην υπουργού, Άντζελας Γκερέκου, το βραβείο παρέδωσε ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, Αναστάσιος Πρωτοψάλτης, στον υπεύθυνο και σεφ του εστιατορίου, Βαγγέλη Βενιέρη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της έκθεσης HORECA.

Παραλαμβάνοντας την πολύτιμη διάκριση, ο Β. Βενιέρης, δήλωσε: "Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και τη HORECA, για αυτήν την τιμή που μας κάνουν, να βραβεύσουν το εστιατόριό μας. Ακόμη, να ευχαριστήσω τόσο τον Δήμο Νάξου όσο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που μας στηρίζουν έμπρακτα. Το “1926” είναι ένα εστιατόριο-εγχείρημα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου το οποίο άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2018. Η φιλοσοφία του είναι ότι βασίζεται σε ναξιώτικα προϊόντα και μόνο. Δεν προσφέρουμε ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, αναψυκτικά τύπου cola, παρά μόνο τοπικά προϊόντα! Να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη στήριξη και σας περιμένουμε όλους στη Νάξο για να δείτε και οι ίδιοι ότι αυτό που προσφέρουμε είναι κάτι το μοναδικό!".

Από την πλευρά του, αφού παρέδωσε το βραβείο στο Βαγγέλη Βενιέρη, τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, κ. Πρωτοψάλτης, ζήτησε «ένα μεγάλο χειροκρότημα για το "1926”», ενώ προέτρεψε το Β. Βενιέρη: «Συνεχίστε έτσι όπως είστε!».

Δείτε το βίντεο

Αξίζει να σημειωθεί, πως λίγες ώρες μετά το... ευτυχές γεγονός της βράβευσης του «1926» αναφορά στο θέμα έκαναν στην δημοφιλή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα». Οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, έδειξαν το story που είχε «ανέβει» στον επίσημο λογαριασμό του «1926» στο Instagram μετά τη βράβευση του εστιατορίου και έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στο «1926» όσο και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Δείτε το βίντεο:

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 130


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.