Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και HORECA βραβεύουν το "1926" της ΕΑΣ Νάξου!

Δημοσίευση: 06.02.2020, 18:03
Τελευταία Ενημέρωση: 06.02.2020, 18:11

Μεγάλη τιμή και χαρά για το εστιατόριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, το "1926"! H Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, που εδώ και χρόνια στηρίζει και προβάλλει την ελληνική γαστρονομία και η HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης, βραβεύουν τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς για το 2020. Για τον προορισμό της Νάξου, λοιπόν, το "1926" απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία με βάση πολύ σημαντικά κριτήρια γαστρονομικού τουρισμού (όπως σωστή χρήση τοπικών πρώτων υλών, προβολή τοπικών συνταγών, βαθμολογία σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες, κ.ά) και θα βραβευθεί στην έκθεση HORECA!..
Μερικά από τα πιάτα που δημιουργεί και προσφέρει το 1926 στη Νάξο
Bookmark and Share

Το "1926" θα παραλάβει το βραβείο του σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, στην έκθεση HORECA, στο Hall 4 (stage Gastronomy Forum).

Το "1926" είναι ένα εστιατόριο-δημιούργημα, αλλά και στοίχημα παράλληλα, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τον αγροτικό κόσμο αλλά και την οικονομία γενικότερα, της Νάξου.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον χειμώνα του 2018, με μία πολύ συγκεκριμένη, απαράβατη φιλοσοφία, που το καθιστά πραγματικά μοναδικό σε όλη την Ελλάδα: να αναδείξει και να προβάλλει τον τεράστιο γαστριμαργικό πλούτο του ευλογημένου νησιού μας, της Νάξου, βασίζοντας την κουζίνα του στα απαράμιλλης ποιότητας και μεγάλης αξίας ναξιώτικα προϊόντα!

Ενάμιση περίπου χρόνο μετά το ξεκίνημά του, ο κόσμος της Νάξου και όχι μόνο έχει επιβραβεύσει το "1926" με την προτίμησή του, εκτιμώντας τη δουλειά του στην ανάδειξη και εκμετάλλευση των τοπικών προϊόντων, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας μας αφιέρωσαν χρόνο στο "1926", εντυπωσιασμένα από τη φιλοσοφία του.

"Ευχαριστούμε την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τη HORECA για την διάκριση αυτή (που αντανακλά σε όλη τη Νάξο, σε όλο το Αιγαίο) και συνεχίζουμε!"

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 71


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.