Ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δήμο Άνδρου στην Αλβανία

Δημοσίευση: 28.01.2020, 16:33
Τελευταία Ενημέρωση: 28.01.2020, 16:37

Στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ.), ώστε ν’ αποσταλούν από εκεί μετά στον τελικό τους προορισμό, τις πληγείσες περιοχές της Αλβανίας από τους σεισμούς της 26ης Νοεμβρίου, κατέφθασαν οι υλικοί πόροι, που συγκεντρώθηκαν ως ανθρωπιστική βοήθεια μέσω του Δήμου Άνδρου...
Bookmark and Share

Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 5.12.2019 έως 13.12.2019.

Στις κεντρικές αποθήκες του Ε.Ε.Σ. στάλθηκαν περισσότερες από 70 κούτες, οι οποίες είχαν συγκεντρωθεί στα σημεία των τριών Κοινοτήτων του νησιού [Άνδρος, Υδρούσα (Μπατσί και Γαύριο), Κόρθι].

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί, 

- τους δημότες/-ισσες, μόνιμους/-μες κατοίκους και επισκέπτες/-τριες της Άνδρου,

- τους Διευθυντές/-ντριες και εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων, για την προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού,

- τους εθελοντές/-ντριες που συνέδραμαν και παρείχαν την βοήθειά τους καθ’ όλη την διάρκεια της δράσης, για την συγκέντρωση και δεματοποίηση του υλικού, και ειδικότερα τους/τις:

Ευαγγελία Τρίμπαλη, Ευάγγελο Ευφροσύνη, Λέττα Ξανθού, Μόνικα Πεστάνη, Ερίνα Πεστάνη, Qamil Lamaj, Besnik Shehaj, Lulezim Saliaj, Ilirjam Salaj, Πουσιμέ Αβντουλάϊ, Γιούλι Κέτσο, Λορένα Σινάνι, Ετλέβα Σινάνι, Χερικέτα Χίμι, Ίλβιε Μένο, Γιονάντα Χότζα, ως και το προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άνδρου. τα μέλη του Σ.Ε.Δ.Α., που βοήθησαν στην αποκομιδή και μεταφορά των αγαθών. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Αντώνιο Χαζάπη για την ευγενική και δωρεάν παραχώρηση ιδιόκτητου χώρου στην αγορά της Χώρας (Πεζόδρομος), προκειμένου ν’ αποτελέσει σημείο συγκέντρωσης των προσφερόμενων αγαθών για την δημοτική ενότητα Άνδρου, καθώς και τον Θεόδωρο Λουκατάρη, που ανέλαβε την δωρεάν μεταφορά του συγκεντρωμένου υλικού από την Άνδρο στην έδρα των Αποθηκών του Ε.Ε.Σ. Η πρωτοβουλία δεν θα είχε υλοποιηθεί χωρίς τις ενέργειες της οργανωτικώς υπεύθυνης, Μαργαρίτας Κορκοδείλου, των τοπικών Υπευθύνων (στο Γαύριο η Αντιδήμαρχος, Αθηνά Κοζανίτη, στο Μπατσί η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., Σοφία Τουντασάκη, στο Κόρθι η άμισθη Σύμβουλος επί θεμάτων Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Σαραβάνου και στην Άνδρο η εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλος, Μαρία Βενετίκη), και των μελών των τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων του νησιού.

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 116


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.