Κ. Μονογυιού στην Πάρο: Άμεσος στόχος, η βελτίωση των δεικτών υγείας υπέρ των νησιωτών

Δημοσίευση: 11.01.2020, 18:08
Τελευταία Ενημέρωση: 11.01.2020, 18:19

Ενημερωτική επίσκεψη στο κέντρο Υγείας Πάρου πραγματοποίησε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου. Είχε διαδοχικές συναντήσεις και συζητήσεις με τη διοίκηση του νοσοκομείου, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αλλά και τη δυνατότητα να καταγράψει η ίδια την πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας του νησιού, καθώς και οι ασθενείς και οι οικογένειές τους...

Η κ. Μονογυιού ενημερώθηκε  από το Δήμαρχο Πάρου, Μάρκο Κωβαίο, από το Δ.Σ. του Συλλόγου γυναικών Νάουσας Πάρου και από την Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, για τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του κέντρου υγείας.


Επισήμανε δε, ότι: «Το Κέντρο Υγείας της Πάρου δεν είναι μια απλή υγειονομική  μονάδα, εξυπηρετεί ένα νησί που εκτός από τους μόνιμους κατοίκους, αποτελεί τουριστικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες με αποτέλεσμα οι ανάγκες των υπηρεσιών υγείας να πολλαπλασιάζονται» και έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις ελλείψεις.

Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, δεσμεύτηκε ότι θα θέσει άμεσα τα προβλήματα του κέντρου υγείας σε συνάντηση που θα έχει με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, χαρακτηρίζοντας ζήτημα άμεσης προτεραιότητας την ενίσχυση του με ιατρικό, φαρμακευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επίσης, θα θέσει το ζήτημα της έλλειψης μονάδας αιμοκάθαρσης στο νησί, που έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία  νεφροπαθών συμπολιτών μας. 

Άμεσος στόχος είναι η βελτίωση των δεικτών υγείας υπέρ των νησιωτών με πρώτη προτεραιότητα τις ευπαθείς ομάδες, επισήμανε η Κατερίνα Μονογυιού

Newsroom Cyclades Voice.

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 122


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.