Α. Αλιμπέρτης: Ο ΒΙΟΚΑ του Απόλλωνα στη Νάξο πρέπει να λειτουργεί μέχρι να γίνει ο νέος

Δημοσίευση: 09.01.2020, 20:36
Τελευταία Ενημέρωση: 09.01.2020, 23:13

Ο ΒΙΟΚΑ του Απόλλωνα όταν κατασκευάστηκε, το 1987, ήταν ένα μεγάλο και σπουδαίο έργο για τη Νάξο αφού μέχρι τότε η θάλασσα της περιοχής ήταν χάλια λόγω των λυμάτων και πρέπει να συνεχίσει να συντηρείται και να λειτουργεί μέχρι να κατασκευαστεί νέος, επισήμανε ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορωνίδας, Αντώνης Αλιμπέρτης, μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου. Επισήμανε δε πως οι μετρήσεις των δυο τελευταίων χρόνων στη θαλάσσια περιοχή είναι πολύ καλές, ενώ παράλληλα τόνισε πως εκπονείται μελέτη για την κατασκευή νέου ΒΙΟΚΑ σε νέα θέση στον Απόλλωνα, καθώς και για τη δημιουργία ΒΙΟΚΑ στην Κωμιακή...
Αντώνης Αλιμπέρτης (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Κορωνίδας, επισήμανε ότι μιλά καθημερινά με το μελετητή τον κ. Μανώλη Κοντόπουλο, και η μελέτη είναι σε προχωρημένο στάδιο, λέγοντας πως η μελέτη αυτή ξεκίνησε να εκπονείται το τελευταίο διάστημα.

Στο ερώτημα πότε θα πρέπει ναολοκληρωθεί με βάση τη σύμβαση που έχει γίνει, ο κ. Αλιμπέρτης απάντησε ότι δεν γνωρίζει, ενώ επισήμανε πως με καλή θέληση και συνεργασία γίνονται πράγματα και όχι με κραυγές και καταγγελίες.

Ο πρόεδρος της Κορωνίδας σχετικά με τις ζημιές που έγιναν στον Απόλλωνα από την κακοκαιρία, υπογράμμισε την άμεση ανάγκη να επιδιορθωθεί η ζημιά στην πλατεία του οικισμού, αφού είναι πλέον φανερό πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αφού η θάλασσα έχει εισχωρήσει στα μπάζα κάτω από το έδαφος, καθώς και ότι πρέπει να εκπονηθεί μελέτη για το λιμενοβραχίονα. 

Τέλος, επισήμανε ότι πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα της καθαριότητας, καθώς και το πρόβλημα με τις δημόσιες τουαλέτες.

Τον οικισμό, όπως είπε ο κ. Αλιμπέρτης, επισκέφθηκε την Πέμπτη ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Λεονάρδος Χατζηανδρέου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, Γιώργος Μανδηλαράς και Γιάννης Μαράκης με τους οποίους συζήτησαν εκτενώς για τα προβλήματα του Απόλλωνα.

Ακούστε αναλυτικά στο ΗΧΗΤΙΚΟ τι είπε ο πρόεδρος της Κορωνίδας

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: έγραψε: 14/01/2020
Τι λέει πάλι ο δυστυχής;;;;;;;;;;;Παπαγαλιζει τις λαϊκίστικες ατάκες τις εξουσίας;Του είναι βέβαια πολύ δύσκολο να ξέρει και να καταλάβει γιατί τα αποτελέσματα είναι αρκετά .καλά όσο αφορά την καθαριότητα της θάλασσας.Δεν καταλαβαίνει ντιπ για ντιπ ότι το αλάτι της θάλασσας σκοτώνει μικρόβια που κυκλοφορούν μετά από κάθε μπάνιο που κάνει ο ΒΙΟΚΑ.Για ποια συντήρηση και λειτουργία μιλά ο κακομοίρης.!!!!!!!Τι να λειτουργήσει μέσα στη θάλασσα;Το ηλεκτρικό ρεύμα ή τα μηχανήματα θα λειτουργούν μέσα στον καταρράκτη;;;;;Και ένας μικρός μαθητής θα τα ήξερε όλα αυτά.Καταστραφηκε όλη η περιοχή (Κωμιακή-Απολλωνας) μετά από δέκα χρόνια μπαστακωματος στην προεδρία του χωριού από τον συγκεκριμένο προεδραρα.Αποτελεσμα της Λαμπρής Εικοσαετίας το κόσμημα του Απόλλωνα -ο Βόθρος - στη φάτσα του χωριού.Μπόχα και σκατό παντού.!!!!!!Το θράσος του αξεπέραστο-καμαρώνει για το έργο του και για την επιλογή του σημείου τοποθέτησης του ΒΙΟΚΑ.;ΑΔεν έχει καταλάβει ακόμα τίποτα.Ανακοινωνει με καμάρι ότι μελετητής του έργου μετεγκατάστασης θα είναι πάλι το ΑΣΤΕΡΙ που έφτιαξε το προηγούμενο έκτρωμα.Τι άλλο θα δούμε άραγε??????????? Δεν γίνεσαι πρόεδρος για πλάκα.Τα πρώτα προσόντα ενός προέδρου είναι ΓΡΦΗ και ΑΝΑΓΝΩΣΗ.ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΆ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΟΛΛΟΥΣ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 128


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.