Κατεδάφιση της γέφυρας «Μάκαρη» στη Ρόδο

Δημοσίευση: 31.12.2019, 19:58

Υπογράφτηκε τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και την εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρίας «ΕΡΓΩΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ», Παρή Ευθυμίου, η εργολαβική σύμβαση για την αποπεράτωση της καθαίρεσης της κατεστραμμένης γέφυρας «Μάκαρη» επί της εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου.
Κατά την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης

Παράλληλα, όπως εισημάνθηκε, οι συναρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας εργάζονται πυρετωδώς από την πρώτη ημέρα υποχώρησης της γέφυρας, ώστε το συντομότερο δυνατόν να κατασκευασθεί στο ίδιο σημείο του κεντρικού οδικού δικτύου του νησιού μια νέα σύγχρονη και ασφαλής γέφυρα η οποία θα εξυπηρετήσει πολλαπλούς σκοπούς και θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της Νότιας Ρόδου και του νησιού γενικότερα.

Επισημαίνεται, πως η νέα αυτή εξέλιξη καταδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρά την  τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών της ότι διαθέτει ισχυρά αντανακλαστικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτά τα αντανακλαστικά συντέλεσαν καθοριστικά ώστε να αποφευχθεί μια τραγωδία η οποία σίγουρα πέραν των άλλων, θα κόστιζε και την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, δήλωσε για το θέμα:

«Υπογράψαμε σήμερα την εργολαβική σύμβαση για την καθαίρεση της κατεστραμμένης γέφυρας του ποταμού Μάκαρη επί της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου και οι υπηρεσίες μας εργάζονται πυρετωδώς ώστε το συντομότερο δυνατόν να έχουμε σε αυτό το σημείο του οδικού μας δικτύου μια νέα σύγχρονη και ασφαλή γέφυρα. Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μας, στις αποδεκατισμένες υπηρεσίες μας, για τα εξαιρετικά αντανακλαστικά που έσωσαν ζωές και την ταχύτητα αντίδρασης και διεκπεραίωσης της  όλης διαδικασίας.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 192


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.