Γκίκας Γκίκας: Στόχος μου το νοικοκύρεμα του Δήμου Ίου

Δημοσίευση: 16.12.2019, 19:27
Τελευταία Ενημέρωση: 16.12.2019, 20:19

Δεν είμαι πολιτικός, ξεκαθαρίζει ο νέος δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας, σε συνέντευξή του στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου. Ο επί 23 χρόνια δημοτικός υπάλληλος, μετά από την προτροπή συμπολιτών του, όπως ανέφερε, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, κατακτώντας από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 62,9% το δημαρχιακό θώκο...

Η γνώση μου λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης ως διοικητικός δημοτικός υπάλληλος βοηθάει ώστε να μη χάσουμε πολύτιμο χρόνο στην επίλυση των προβλημάτων, επιημαίνει ο δήμαρχος Ίου, προσθέτοντας πως υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες.

"Το πρώτο μέλημά μου είναι να έχουμε ένα νοικοκυρεμένο δήμο. Είχαμε εκκρεμότητες από τη λήψη ενός δανείου για μα εταιρεία μας που ήταν υπό εκκαθάριση. Δεν πληρώνονταν οι δόσεις με αποτέλεσμα από 100.000 ευρώ που ήταν το αρχικό ποσό να φτάσει τις 311.000 ευρώ. Ήρθαμε σε συμφωνία με την Τράπεζα να δώσουμε 170.000 ευρώ μετρητά μέχρι 30 Δεκεμβρίου."

Σημειώνοντας ο κ. Γκίκας πως με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να γίνουν πολλά προς όφελος των δημοτών, επισημαίνει πως κοιτά μπροστά.

Ο δήμαρχος Ίου τάχθηκε υπέρ της διατήρησης του "χρώματος" του νησιού, ανέφερε πως είναι υπέρ της ανάπτυξης, αλλά αυτή, όπως είπε, να είναι σύμφωνη με τη φέρουσα ικανότητα της Ίου.

Υπογραμμίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα που τον  πλαισιώνει έχουν θέσει ως επίκεντρο τον άνθρωπο δίνοντας προτεραιότητα στην παιδεία, τα παιδιά, τον πολιτισμό, φέτος για πρώτη φορά δημιουργήθηκε δίπλα στο δημαρχείο το "Χριστουγε-Νιο-τικο Χωριό" με εκδηλώσεις για όλη την περίοδο των εορτών.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο δήμαρχος Ίου

Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 86


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.