Για 2η Κυριακή δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ στην ορεινή Νάξο

Δημοσίευση: 02.12.2019, 17:24
Τελευταία Ενημέρωση: 02.12.2019, 17:57

Για 2η Κυριακή την 1η Δεκεμβρίου η ορεινή Νάξος ήταν αποκομμένη από τη Χώρα, όπως ανέφερε στον Aegean Voice 107.5 ο πρόεδρος της Κορώνου, Γιάννης Κωνσταντάκης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της εκπομπής "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου. Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Κωνσταντάκης είχε απευθύνει εγγράφως τη διαμαρτυρία του για τη διακοπή του κυριακάτικου δρομολογίου από το ΚΤΕΛ που ξεκίνησε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Ο πρόεδρος της Κορώνου ενημέρωσε για την επικοινωνία που είχε για το θέμα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Νάξου ο οποίος, όπως σημείωσε ο κ. Κωνσταντάκης, επικαλέστηκε...
(Φωτογραφία: Cyclades Voice)

... διάταξη που αναφέρει ότι αν ένα δρομολόγιο δεν έχει επιβάτες σε ποσοστό 60% των θέσεων τότε δίνεται το δικαίωμα διακοπής του.

Από την άλλη όμως, όπως πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κορώνου, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, προκειμένου εκτελείται και πάλι το κυριακάτικο δρομολόγιο προς την ορεινή Νάξου ζήτησε να έχει τη θετική γνώμη της Κοινότητας προκειμένου να υποβάλει αίτημα χρηματοδότησης του εν λόγω δρομολογίου από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Στο σχόλιο της δημοσιογράφου γιατί το κόστος του κυριακάτικου δρομολογίου δεν το αναλαμβάνει το ΚΤΕΛ Νάξου, αφού η διάρκειά του δεν αντιστοιχεί παρά σε ένα διάστημα 3 μηνών και προφανώς δεν θα είναι υψηλό, ο κ. Κωνσταντάκης ανέφερε πως ο ίδιος συμφωνεί, όμως το ΚΤΕΛ έχει άλλη γνώμη.

Απαντώντας δε στο ερώτημα αν το κυριακάτικο δρομολόγιο κατά τους χειμερινούς μήνες προς την Ορεινή Νάξο συμπεριλαμβάνεται στο γενικό εγκεκριμένο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ, είπε πως έχει θέσει το ερώτημα στον έπαρχο Νάξου, Γιάννη Μαργαρίτη, και αναμένει την απάντηση.

Στο ερώτημα αν είχε επικοινωνία για τη διακοπή του δρομολογίου και με τον αντιδήμαρχο Δρυμαλίας, ο οποίος μάλιστα είναι μέτοχος του ΚΤΕΛ Νάξου, ο κ. Κωνσταντάκης απάντησε πως του έθεσε το ζήτημα, χωρίς όμως να του έχει δώσει μέχρι σήμερα κάποια συγκεκριμένη απάντηση.

Ο πρόεδρος της Κορώνου, αναφέρθηκε ακόμη και στο αίτημα που υπέβαλε πρόσφατα προς το Δήμο για το γήπεδο της Κορώνου που έχει εγκαταλειφθεί, λέγοντας πως πρέπει να γίνει ότι απαιτείται προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κατοίκους και επισκέπτες της Κορώνου, καθώς και πως το επισκέφθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Κατσαράς, που δεσμεύτηκε ότι θα διερευνηθεί πρόγραμμα χρηματοδότησης για την εκτέλεση των εργασιών και της υποδομής που απαιτούνται για να καταστεί λειτουργικό.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Γιάννης Κωνσταντάκης

Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 81


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.