Ο Γιώργος Βακόνδιος Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου

Δημοσίευση: 16.10.2019, 19:12
Τελευταία Ενημέρωση: 16.10.2019, 19:14

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ανωνύμου Εταιρείας Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου και αφού συγκροτήθηκε σε σώμα εξέλεξε τον οικονομολόγο και έμπειρο manager, Γιώργο Βακόνδιο, στη θέση του Εκτελεστικού Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Γιώργος Βακόνδιος κατάγεται από τη Σύρο και ως γνωστόν ήταν υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία. Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ και διαχειρίζεται το ιστορικό λιμάνι του Λαυρίου, όπου υπάρχουν δραστηριότητες ακτοπλοΐας, αλιείας, κρουαζιέρας, τουριστικών σκαφών καθώς και μεταφοράς φορτίων. Τι δήλωσε ο Γιώργος Βακόνδιος μετά την εκλογή του...
Γιώργος Βακόνδιος
Bookmark and Share

Μετά την εκλογή του ο Γιώργος Βακόνδιος, δήλωσε:

"Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Το λιμάνι του Λαυρίου όπως κάθε λιμάνι είναι πηγή ζωής και ανάπτυξης για την πόλη που το φιλοξενεί.
Ειδικότερα όμως το λιμάνι του Λαυρίου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό asset της Ελληνικής Πολιτείας και έχει πολλές δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, ώστε να συμβάλλει στο μέτρο που του αναλογεί στην οικονομική ανάπτυξή της Ελλάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους συνεργάτες του, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη και το ΤΑΙΠΕΔ για την μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Δεσμεύομαι ότι μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους της Εταιρίας θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να επιτύχουμε και να ξεπεράσουμε τους στόχους της εταιρίας και των μετόχων της, καθώς και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πρωθυπουργού και της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Γνωρίζω ότι η ευθύνη που αναλαμβάνουν είναι τεράστια, όχι μόνον λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του αντικειμένου της εταιρίας, αλλά κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου ανήκει στην πολιτεία και επομένως πρέπει να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του λιμανιού προς όφελος της κοινωνίας."

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 103


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.