Απάντηση σε δημοσιεύματα δίνει η αντιδήμαρχος Σύρου, Αλίκη Λεονταρίτη

Δημοσίευση: 15.10.2019, 20:42
Τελευταία Ενημέρωση: 15.10.2019, 20:47

Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε ορισμένα Τοπικά Μέσα για τη σύμβαση παροχής υπηρεσίας υποστήριξης του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης σε επίπεδο τουριστικού μάρκετινγκ προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Σύρου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού, Αλίκη Λεονταρίτη, διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο Δήμος με τα μέσα που διαθέτει οφείλει να ελέγχει την καλή εκτέλεση της κάθε σύμβασης και την καταλληλότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να διασφαλίζεται η κάλυψη των σχετικών αναγκών, το δημόσιο συμφέρον και η χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος...
Αλίκη Λεονταρίτη
Bookmark and Share

Αναλυτικά, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Σύρου, Αλίκη Λεονταρίτη, αναφέρει σχετικά, τα εξής:

 " • Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, στις 23-5-2019, υπέγραψε σύμβαση με αρ. πρωτ.  10630/23-5-2019 (ΑΔΑΜ: 19SYMV004998446) με την κ. Παπαδέα Σπυριδούλα, νόμιμη εκπρόσωπο της εταιρείας MORE GREECE, και όχι με την MTC Group, όπως επανειλημμένως αναφέρεται στα μέχρι σήμερα δημοσιεύματα. 
    • Η σύμβαση συνετάχθη βάσει της από 1ης Μαΐου 2019 προσφορά της εταιρείας MORE GREECE, στην οποία καθορίστηκε λεπτομερώς το χρονοδιάγραμμα και το είδος των παραδοτέων.
    • Για την παρακολούθηση της σύμβασης ορίστηκε Ομάδα Διοίκησης Έργου με την  127/2019 απόφαση Αντιδημάρχου 12829/21.06.2019 (ΑΔΑ:6ΥΛ4ΩΗΟ-41Ε),  αποτελούμενη από στελέχη Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού & Τουρισμού, αρμόδια για την παρακολούθηση και την παραλαβή των παραδοτέων της ανωτέρω σύμβασης.
    • Η Ομάδα Διοίκησης Έργου έχει ως ρόλο την  παρακολούθηση των συμβατικών υποχρεώσεων, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, όπως αυτό αποτυπώνεται, με στόχο τη διασφάλιση της άρτιας και εμπρόθεσμης υλοποίησης του έργου και την παραγωγή ενός ποιοτικού αποτελέσματος, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου. 
    • Η ομάδα έργου δεν υπεισέρχεται στην επιστημονική αξιολόγηση των προτάσεων και της αποτελεσματικότητας αυτών, αλλά εξετάζει αν υποβλήθηκαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύμβασης. 
    • Ο Δήμος με τα μέσα που διαθέτει οφείλει να ελέγχει την καλή εκτέλεση της κάθε σύμβασης και την καταλληλότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να διασφαλίζεται η κάλυψη των σχετικών αναγκών, το δημόσιο συμφέρον και η χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανωτέρω διευκρινίσεις, γίνεται αντιληπτό και ξεκάθαρο ότι όποια παρατήρηση, κριτική, σχόλιο ή άποψη διατυπώνεται από την Ομάδα Διοίκησης Έργου ή την Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού, αναφορικά με το στρατηγικό σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας, δεν γίνεται με επικριτική και κακοπροαίρετη διάθεση ή πρόθεση αμφισβήτησης της εμπειρίας και εξειδίκευσης της εταιρείας, αλλά στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που οφείλει να διέπει τους δύο συμβαλλόμενους για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων προς όφελος της Σύρου και της τοπικής μας κοινωνίας."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 106


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.