Έγινε η επίσημη παράδοση οφθαλμολογικού εξοπλισμού από τον Εμπορικό Σύλλογο στο Νοσοκομείο Νάξου

Δημοσίευση: 14.09.2019, 22:36
Τελευταία Ενημέρωση: 15.09.2019, 12:02

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου, παρουσία του αναπληρωτή διοικητή, Κώστα Απιδόπουλου, της οφθαλμιάτρου του νοσοκομείου, Χρυσούλας Ρενιέρη, έγινε η επίσημη παράδοση από τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, Νίκο Κουτελιέρη, μιας σχισμοειδούς λυχνίας και μιας συσκευής μέτρησης οπτικού πεδίου και μελέτης γλαυκώματος, συνολικού κόστους 15.000ευρώ, για την ενίσχυση του εξοπλισμού του Οφθαλμολογικού Τμήματος.
Bookmark and Share

Στην τελετή παράδοσης της δωρεάς του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου παρευρέθηκαν ακόμη, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Παροναξίας, π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός, ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Μανιός, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Στρατούρης που ξεκίνησε αυτήν την πρωτοβουλία, στελέχη του νοσοκομείου, μεταξύ των οποίων ο ιατρός-ορθοπαιδικός, Βασίλης Ραπτάκης και πολίτες.Η συνεργασία και η ορθολογική οικονομική διαχείριση που έγινε κατά την προηγούμενη περίοδο από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και οι εισφορές των μελών έδωσαν τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στο Νοσοκομείο μας, επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού, Νίκος Κουτελιέρης.

"Θα συνεχίσουμε εφόσον έχουμε και τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε όποιον τομέα υπάρχει ανάγκη και ευχόμαστε να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι φορείς προς αυτήν την κατεύθυνση", πρόσθεσε.Από την πλευρά του ο αν. διοικητής του Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου, Κώστας Απιδόπουλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου, ενώ η οφθαλμίατρος, Χρυσούλα Ρενιέρη, αναφέρθηκε στη χρησιμότητα των δυο ιατρικών μηχανημάτων που δωρήθηκαν.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 138


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.