Η ενημερωτική πινακίδα του 7ου Νηπιαγωγείου Νάξου, έργο τέχνης!

Δημοσίευση: 12.09.2019, 16:15
Τελευταία Ενημέρωση: 12.09.2019, 17:26

Μετά από πολλά χρόνια που το 7ο Νηπιαγωγείο Νάξου -πόσοι γνώριζαν ότι υπάρχει 7ο Νηπιαγωγείο;- παρέμενε χωρίς μια ενημερωτική πινακίδα, ώστε να προσδιορίζεται η λειτουργία του στο συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα, τα νήπια που φέτος έκαναν για πρώτη φορά την είσοδό τους σε αυτό, ήταν και τα πρώτα που μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες που τα συνόδευαν, αντίκρυσαν το έργο που φιλοτέχνησε γι αυτά ο Γιώργος Καμβύσης, που έδωσε στα νήπια τη δυνατότητα να έχουν μια "ονειρική" είσοδο στην προσχολική εκπαίδευση!
Bookmark and Share

Θεωρούμε ότι οπωσδήποτε το εικαστικό έργο που προσδιορίζει όχι μόνο το χώρο του 7ου Νηπιαγωγείου Νάξου, αλλά σηματοδοτεί και όλα όσα τα μικρά παιδιά ονειρεύονται σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία που σε μεγάλο βαθμό θα επηρεάζει και στο μέλλον την ενήλικη ζωή τους, έδωσε ήδη το έναυσμα για τις πρώτες συζητήσεις τους με τις νηπιαγωγούς.

Η συνεισφορά του Γιώργου για μια ακόμη φορά στη ναξιακή κοινωνία, αποτελεί μια αφορμή για να σκεφτούμε όλοι πώς θα μπορούσαμε να πράττουμε ανάλογα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το έναυσμα για το Γιώργο Καμβύση αυτή τη φορά ήταν λίγο πιο προσωπικό, αφού ο μικρός του γιος είναι ένα από τα νήπια του 7ου Νηπιαγωγείου Νάξου.

Όμως η απόφασή του να δημιουργήσει το συγκεκριμένο έργο είχε να κάνει με το κοινό όφελος!Θα μπορούσε να μην είχε πάρει την απόφαση να "αλλάξει" το "άχρωμο" και "απρόσωπο" κτίριο...Θα μπορούσε να είχε αδιαφορήσει και να γλιτώσει τις ώρες σκέψης και εργασίας που απαιτήθηκαν...

Όμως, σήκωσε τα μανίκια και δημιούργησε! Όχι μόνο για το δικό του "μικρό πρίγκηπα", αλλά και για τους δικούς σας "μικρούς πρίγκηπες" ή "μικρές πριγκίπισσες"...Μακάρι πολύ σύντομα να μιλούμε για μια ακόμη δημιουργική συνεισφορά πολίτη ή πολιτών...

Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: έγραψε: 13/09/2019
Μπράβο Γιώργο !!!!.Ελπίζω να βρεθούν κιάλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.