Ν. Λειβαδάρας: Είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη σχολική χρονιά

Δημοσίευση: 11.09.2019, 16:51
Τελευταία Ενημέρωση: 11.09.2019, 16:53

Μέσω των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας, είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη σχολική χρονιά, να σταθούμε δίπλα στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, να αφουγκραστούμε τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους, να βρούμε έγκαιρα λύσεις και κυρίως να συνεργαστούμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον, που θα προσφέρει στους νέους δυνατότητες και ευκαιρίες για να υλοποιούν τα όνειρα και τα ενδιαφέροντά τους, επισημαίνει ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, Νίκος Λειβαδάρας, στο μήνυμά του με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς...
Bookmark and Share

Αναλυτικά, στο μήνυμά του ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολής, Νίκος Λειβαδάρας για «την έναρξη της σχολικής χρονιάς», αναφέρει:

"Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και μαζί ανοίγει και ένα νέος κύκλος παιδείας, δημιουργίας και έμπνευσης. Νέοι στόχοι, φρέσκιες ιδέες, καινοτόμες εκπαιδευτικές μέθοδοι, όρεξη και αγάπη για γνώση αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχή μαθησιακή διαδικασία, στην οποία όλοι μας – μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και τοπική αυτοδιοίκηση – είμαστε συνοδοιπόροι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.
Μέσω των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας, είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη σχολική χρονιά, να σταθούμε δίπλα στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, να αφουγκραστούμε τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους, να βρούμε έγκαιρα λύσεις και κυρίως να συνεργαστούμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον, που θα προσφέρει στους νέους δυνατότητες και ευκαιρίες για να υλοποιούν τα όνειρα και τα ενδιαφέροντά τους.

Αγαπητά μας παιδιά,
Να θυμάστε πάντα πως η μάθηση ανοίγει πρωτόγνωρους και συναρπαστικούς δρόμους. Να την αγαπάτε και να την επιδιώκετε. Σας ευχόμαστε καλή πρόοδο και το καινούριο ταξίδι που πάλι ξεκινά να σας γεμίσει πολύτιμα εφόδια και εμπειρίες.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Το έργο σας είναι σπουδαίο, διότι δεν παρέχετε μόνο γνώσεις, αλλά διαπλάθετε ανθρώπους. Αποτελείτε πρότυπα και πηγή έμπνευσης για τους νέους μας και ο ρόλος σας είναι καταλυτικός για την κοινωνική ευημερία και συνοχή. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο λειτούργημά σας.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας ευχόμαστε να καμαρώνετε τα παιδιά σας και να τα βλέπετε να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, στηρίζοντας τις επιλογές και τις επιθυμίες τους.

Υγεία και δύναμη σε όλους!
Καλή σχολική χρονιά!"

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.