Ευχαριστήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Κωνσταντίνου Μπιζά

Δημοσίευση: 10.09.2019, 22:07
Τελευταία Ενημέρωση: 10.09.2019, 22:12

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου καθώς και για την απόφαση του να μου αναθέσει την αρμοδιότητα του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας - Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων, αναφέρει σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο Κώστας Μπιζάς, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ορίζεται αντιπεριφερειάρχης από την Π.Ε. Πάρου καθώς και από άλλα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου...
Ο Κώστας Μπιζάς κατά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Ορκωμοσίας της νέας περιφερειακής αρχής "υπό το βλέμμα" του περιφερειάρχη
Bookmark and Share

Αυτό αποδεικνύει την ισχυρή βούληση του Περιφερειάρχη να αξιοποιήσει το σύνολο των αιρετών, να αποκεντρώσει την διοίκηση, να ενισχύσει την περιφερειακή συνείδηση και να υποστηρίξει έμπρακτα την νησιωτικότητα, προσθέτει ο Κώστας Μπιζάς, που στη συνέχεια, σημειώνει:

"Την προηγούμενη πενταετία 2014-2019 ως  Περιφερειακή Αρχή του Νοτίου Αιγαίου:

- Θεσπίσαμε πρώτοι στην Ελλάδα οικονομικά κίνητρα εξ ιδίων πόρων, για να καλυφθούν οι κενές θέσεις ιατρικού προσωπικού στα Κέντρα Υγείας και στα Πολυδύναμα Ιατρεία των νησιών μας.
- Χρηματοδοτήσαμε την ανάπτυξη δομών Ψυχικής Υγείας καλύπτοντας όλα τα νησιά μας.
- Διαθέσαμε μεγάλο μέρος Ευρωπαϊκών πόρων της Περιφέρειας μας για την αγορά σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού, για την ανάπτυξη της Τηλεϊατρικής στα νησιά μας και για την χρηματοδότηση του προγράμματος ανανέωσης του στόλου ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
- Χρηματοδοτήσαμε την λειτουργία δομών στήριξης ευπαθών ομάδων για να μην αγωνιούν για το μέλλον τους.
- Χρηματοδοτήσαμε το ειδικό εθνικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ στήριξης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας από τους Ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας μας.
- Στηρίξαμε και ενισχύσαμε τη λειτουργία και δράση των εθελοντικών σωματείων και συλλόγων των νησιών μας.
- Επεκτείναμε και χρηματοδοτήσαμε εξ ιδίων πόρων τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας μας αυξάνοντας τους δικαιούχους από 400 που ήταν όταν το παραλάβαμε σε 7000 σήμερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενσωμάτωση όλων των νησιωτών μας που το είχαν ανάγκη.

Την περίοδο 2019 - 2023 ο στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι να συνεχίσουμε την δουλειά που κάναμε στην πρώτη μας θητεία, να αξιοποιήσουμε τα αποτελέσματα του άριστου και μέγιστου βαθμού συνεργασίας μας με τους κοινωνικούς φορείς και να συνεχίσουμε: Μπροστά." 

"Προσωπικά υπόσχομαι να υπηρετήσω τον θεσμικό μου ρόλο με συνέπεια και εντιμότητα, να συνεργαστώ με τα στελέχη των Διευθύνσεων Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων και να είμαι χρήσιμος στα νησιά μας  ώστε να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου, στην εκτίμηση των Συναδέλφων μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να σταθώ αντάξιος της αγάπης των συμπατριωτών μου στην Πάρο και την Αντίπαρο", καταλήγει στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας - Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων - Έπαρχος Π.Ε. Πάρου, Κωνσταντίνος Μπιζάς.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.