Ο Πανναξιακός ΑΟΝ καλωσορίζει τον Πανναξιακό ΑΟΚ και ανακοινώνει συμφωνία των δυο σωματείων

Δημοσίευση: 21.08.2019, 13:18
Τελευταία Ενημέρωση: 21.08.2019, 14:20

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου με ανακοίνωσή τους, καλωσορίζουν τη δημιουργία του νέου σωματείου με την επωνυμία "Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης" που σαν σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας. παράλληλα, ο Πανναξιακός ΑΟΝ, ενημερώνει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές του στα τμήματα μπάσκετ του σωματείου, ότι ο σύλλογος θα συμμετέχει κανονικά σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων όπου αυτό είναι δυνατό...
Bookmark and Share

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ: 

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΞΟΥ καλωσορίζουν την δημιουργία του νέου σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ» που σαν σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας.

Με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας στα τμήματα μπάσκετ του σωματείου μας ότι ο σύλλογος θα συμμετέχει κανονικά σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων όπου αυτό είναι δυνατό.

Ενημερώνουμε επίσης τους φίλους της συλλόγου μας ότι το νεοϊδρυθέν σωματείο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ. έχει έρθει σε έγγραφη συμφωνία με το σωματείο μας ότι αναλαμβάνει την λειτουργική και αγωνιστική υποστήριξη των τμημάτων μπάσκετ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ για την σεζόν 2019-20 καθώς και το όποιο οικονομικό κόστος λειτουργίας τους με σκοπό να συνεχίσει να λειτουργούν απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστούμε τα μέλη του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Κ. για την πολύτιμη στήριξή τους και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία των δύο σωματείων θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας και παράλληλα ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ να πάει στη θέση που αξίζει στο όνομα και στην ιστορία του.

Επίσης ενημερώνουμε για την πρόθεση των δύο σωματείων μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε τα τμήματα μπάσκετ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ να απορροφηθούν δια της συγχώνευσης από το σωματείο του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Κ. κάτι που θα προκύψει μέσα από νόμιμες διαδικασίες όπως η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και την τροποποίηση καταστατικού.

Για το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ
Ο πρόεδρος
Ποτικιάν Γεώργιος"

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.