Γιώργος Βακόνδιος: Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το μέλλον της χώρας

Δημοσίευση: 04.07.2019, 16:29

Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Γιώργος Βακόνδιος έδωσε συνέντευξη στο Cyclades Voice και στη Δανάη Μαύρου. Ο Γιώργος Βακόνδιος, μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι το μέλλον της χώρας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει την αυτοδυναμία "πρώτον διότι έτσι θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Ν.Δ. που παρουσιάσαμε στους Έλληνες, αλλά και για να αλλάξει άμεσα ο εκλογικός νόμος ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της ακυβερνησίας για πολλά χρόνια, μετά τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ...". Παράλληλα, δηλώνει, όχι απλώς αισιόδοξος για τη νίκη της ΝΔ, αλλά "απολύτως σίγουρος ότι στις 7 Ιουλίου θα έχουμε πολιτική αλλαγή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας ισχυρός πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων."
Bookmark and Share

Η συνέντευξη του Γιώργου Βακόνδιου στο Cyclades Voice

- Ποιο είναι για σας το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου;

Απάντηση: 
Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το μέλλον της χώρας. Έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ της ανακύκλωσης της μιζέριας και της στασιμότητας που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ένα σχέδιο, καλά μελετημένο, που θα οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για τους πολλούς, θα επιτρέψει την μείωση των φόρων και την αύξηση των εισοδημάτων, θα πατάξει την ανομία και θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα.

- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανειλημμένως έχει ζητήσει ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση από τους εκλογείς...

Απάντηση: 
Ζητούμε την αυτοδυναμία πρώτον διότι έτσι θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Ν.Δ. που παρουσιάσαμε στους Έλληνες, αλλά και για να αλλάξει άμεσα ο εκλογικός νόμος ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της ακυβερνησίας για πολλά χρόνια, μετά τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας μην ξεχνάμε ότι η αυτοδυναμία ενισχύει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαϊκών θεσμών, των επενδυτών και των χρηματαγορών στην Ελλάδα.
Βεβαίως όπως έχει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκουμε την αυτοδυναμία αλλά θα ζητήσουμε συναίνεση και με άλλα δημοκρατικά κόμματα.

- Κε Βακόνδιε για μια ακόμη φορά είστε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες, έχοντας μάλιστα συνεχή πολιτική, αλλά και κοινωνική δράση σε νησιά του νομού. Λόγω όμως της πολυνησιωτικότητας του νομού Κυκλάδων, πόσο εύκολη είναι η μάχη που δίνετε ώστε να έρθετε σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους Κυκλαδίτες;

Απάντηση:  Η μάχη του σταυρού είναι μια προσωπική μάχη για κάθε υποψήφιο.
Θεωρώ ότι πολλοί Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες είχαν την ευκαιρία τα τελευταία χρόνια να ενημερωθούν για την πολιτική μου δράση ως υπεύθυνος ακτοπλοΐας της Ν.Δ., τις παρεμβάσεις μου για τις Κυκλάδες, την έμπρακτη στήριξή μου σε δομές υγείας και πρόνοιας, σχολεία, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους κλπ.
Δεν θέλω να σας πω ποιος είμαι αλλά ποιος δεν είμαι!
Δεν είμαι το παιδί του κομματικού σωλήνα, δεν είμαι κρατικοδίαιτος και δεν είμαι πρωταγωνιστής των πανηγυριών.
Ζητώ από όλους, όποιο κόμμα και να ψηφίζουν να αξιολογήσουν όλους τους υποψηφίους, όλων των κομμάτων και να επιλέξουν όποιον θεωρούν κατάλληλο να τους εκπροσωπήσει. 
Η Βουλή δεν είναι χώρος επαγγελματικής αποκατάστασης ούτε κοινωνικής αναγνώρισης.
Απαιτεί ειδικές και σημαντικές ικανότητες εκπροσώπησης των πολιτών και συμβολής στο νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης.

- Είστε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου;

Απάντηση: Δεν είμαι απλώς αισιόδοξος.
Είμαι απολύτως σίγουρος ότι στις 7 Ιουλίου θα έχουμε πολιτική αλλαγή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας ισχυρός πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. 

Δανάη Μαύρου

Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.