Υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) στις Κυκλάδες ο Άγγελος Μπάκας

Δημοσίευση: 24.06.2019, 09:55
Τελευταία Ενημέρωση: 24.06.2019, 10:09

Με κεντρικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται - Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση και αντίσταση ο δρόμος του λαού» το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) στην εκλογική περιφέρεια Κυκλάδων είναι ο Άγγελος Μπάκας...
Bookmark and Share

"Τα ψηφοδέλτιά του απαρτίζουν εργαζόμενοι και άνεργοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι, όλοι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα, γνωστοί από τη σταθερή και αποφασιστική τους συμμετοχή στις μάχες για το μεροκάματο, για τα δικαιώματα σε σπουδές, ασφάλιση, περίθαλψη, γενικότερα για το δίκιο του κόσμου της δουλειάς.

Γνωστοί από τους αγώνες τους ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστικοποίηση, ενάντια στις βάσεις και τον πόλεμο, ενάντια στην εξάρτηση και τον ιμπεριαλισμό. Συναγωνιστές που με τη δράση τους υπηρετούν τη μόνη απελευθερωτική προοπτική, αυτήν της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.


Και πάνω απ’ όλα, το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με στόχο να βαθύνει τις σχέσεις του με το λαό, τη νεολαία και τους εργαζόμενους. Και τους καλεί όχι μόνο να το στηρίξουν εκλογικά, αλλά, κύρια, να είναι μαζί του από την 8η Ιούλη για να παλέψουν από κοινού ενάντια στην νέα επίθεση που θα έρθει."

 Υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) στην εκλογική περιφέρεια Κυκλάδων είναι ο Άγγελος Μπάκας.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του ΑΠΘ, ζει και δουλεύει ως φαρμακοποιός στην Πεύκη. Συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα και υπήρξε μέλος του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών της σχολής του, εκπρόσωπος στην ΕΦΕΕ και τη ΦΕΑΠΘ. Από τα ιδρυτικά μέλη των Αγωνιστικών Κινήσεων Φοιτητών και μέλος του ΚΣ τους έως το 1987. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο χώρο των φαρμακοποιών και είναι τομεάρχης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής στην Πεύκη. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Λυκόβρυσης-Πεύκης , αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Γονέων και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Πεύκης.
 Έχει μόνιμη και συνεχή παρουσία στις τοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Υποψήφιος με τους συνδυασμούς στις Κυκλαδες που υποστήριζε το ΚΚΕ(μ-λ) σε όλες τις βουλευτικές εκλογές από το 1993 μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.