Β. Μαράκης: Ο δήμαρχος Σικίνου για την επόμενη μέρα μετά την επανεκλογή του με ποσοστό 100%!

Δημοσίευση: 12.06.2019, 19:23
Τελευταία Ενημέρωση: 12.06.2019, 19:48

Ο Βασίλης Μαράκης εκλέχτηκε εκ νέου δήμαρχος Σικίνου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, κερδίζοντας μάλιστα, με ποσοστό 100! Ο ίδιος, μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου, αποδίδει το γεγονός στη σκληρή και πολλή καλή δουλειά που επιτελέστηκε στο Δήμο Σικίνου τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην αποφασίσει κάποιος άλλος συνδυασμός να θέσει υποψηφιότητα. Το γεγονός αυτό ο Βασίλης Μαράκης θεωρεί ότι είναι καλό για τη Σίκινο, αφού πλέον είναι όλοι μαζί, ενωμένοι, αφού προσχώρησαν και άτομα που δεν ήταν μαζί του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2014. Θέλω να πιστεύω πως έτσι ενωμένοι θα συνεχίσουμε, σημείωσε...

Ακόμη μεγαλύτερο και από το πολύ σημαντικό έργο στερέωσης και αποκατάστασης του ναού της Επισκοπής Σικίνου, που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», ο δήμαρχος Σικίνου αναφέρει ότι ήταν πως από την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών του 2014 ο ίδιος συνέχισε να είναι το ίδιο με όλους καταβάλλοντας συνεχή προσπάθεια να μην υπάρξουν διχασμός και διχόνοια σε ένα μικρό μέρος όπως είναι η Σίκινος.

"Το προσπάθησα πάρα πολύ και θεωρώ πως τώρα δικαιωθήκαμε και είμαστε όλοι μαζί. Συζητούμε τα θέματα και θα αποφασίζουμε με γνώμονα το κοινό καλό", λέει.

Ο Βασίλης Μαράκης επισήμανε ότι πολλά είναι τα θέματα που θα επιχειρηθεί να λύσει η δημοτική αρχή την επόμενη περίοδο με τη συμβολή και την προσπάθεια όλων των δημοτικών συμβούλων και του ίδιου που πολλές φορές ρίχνονται και οι ίδιοι στη δουλειά, προτάσσοντας όμως αυτό της προμήθειας της δεύτερης αφαλάτωσης 200 κ.μ. ώστε για τα επόμενα χρόνια η Σίκινος να καλύπτει τις ανάγκες της σε νερό. Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση πως μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη το θέμα της προμήθειας της δεύτερης αφαλάτωσης θα έχει ολοκληρωθεί.

Ένα ακόμη έργο που θέτει ως στόχο ο δήμαρχος Σικίνου είναι η κατασκευή δρόμου που θα οδηγεί στην παραλία του Μάλτα. Γι αυτό ελπίζει ότι θα έχει και τη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αφού ο δήμος Σικίνου δεν έχει Τεχνική Υπηρεσία και βασίζεται για τα σχετικά θέματα στη βοήθεια που λαμβάνει από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Θήρας.

Ο Βασίλης Μαράκης, που φέρει την καταγωγή και από το Δαμαριώνα Νάξου, όπως ο ίδιος επισημαίνει, η μισή του καρδιά είναι στη Σίκινο και η άλλη μισή στη Νάξο.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Σικίνου


Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 106


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.