ΚΙΝΑΛ - Η Σοφία Θεολογιτου δεν παραιτήθηκε και θα είναι υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων

Δημοσίευση: 07.06.2019, 19:22
Τελευταία Ενημέρωση: 07.06.2019, 19:57

"Δίνουμε μαζί τη μάχη για τον προοδευτικό χώρο: ενωμένοι κοιτάζουμε μπροστά! Μπροστά στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη δεν περισσεύει κανείς." Με αυτήν την επισήμανση η Σοφία Θεολογίτου τονίζει την ενότητα ως βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς σε ανυπόστατα δημοσιεύματα, ότι όχι μόνο δεν τίθεται θέμα παραίτησής της, αλλά ήταν και δηλώνει πως είναι παρούσα στην κρίσιμη εκλογική μάχη για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη...
Σοφία Θεολογίτου
Bookmark and Share

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σοφίας Θεολογίτου :

"Δίνουμε μαζί τη μάχη για τον προοδευτικό χώρο: ενωμένοι κοιτάζουμε μπροστά!!

 
Μπροστά στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη δεν περισσεύει κανείς. 
 
Το ΠΑΣΟΚ, ως βασικός πυλώνας του Κινήματος Αλλαγής, αποτελεί την ιστορική αυτή παράταξη που έχει προσφέρει πολλά στην ενίσχυση της δημοκρατίας και στην κοινωνική ευημερία, αποτελώντας  τον πραγματικό προοδευτικό πόλο ανάμεσα στο συντηρητισμό της  ΝΔ και τον λαϊκισμό του  ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμαστε να δώσουμε τη  μάχη για να διασφαλίσουμε τη λειτουργία των θεσμών και να παράγουμε αποτελεσματικές αναπτυξιακές πολιτικές προς όφελoς των πολλών, αφουγκραζόμενοι την κοινωνία και τους πολίτες, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό.  
 
Σε αυτό τον αγώνα δηλώνω παρούσα για την ενίσχυση του χώρου μας, σε μια μάχη που θα πρέπει επικρατήσουν οι ιδέες και οι αξίες της δημοκρατικής παράταξης, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανή την προοπτική για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου.
 
Πάνω σε αυτές τις ιδέες και τις αξίες, μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Να δώσουμε αυτή την εκλογική, πολιτική και ιδεολογική μάχη  με συγκεκριμένες προτάσεις και αυτοπεποίθηση. 
 
Ενωμένοι, με ηρεμία και ψυχραιμία, ας δώσουμε τη δύναμη στην παράταξη μας για να παίξει το καταλυτικό ρόλο  στις πολιτικές  εξελίξεις της χώρας μας .
 
Για την Ελλάδα, για τις Κυκλάδες. "

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: έγραψε: 09/06/2019
Πιστεύω κι εγώ ότι το παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ προσέφερε πολλά στη δημοκρατία και την κοινωνική ευημερία στην Ελλάδα άσχετα αν αφέθηκε έρμαιο δραματικών ανακατατάξεων που συνέβησαν σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης και του άκρατου νεο φιλελευθερισμού. Θα ήθελα να ξαναβρεί το χώρο του ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το Σύριζα καθώς, και οι δύο, απέτυχαν να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο και θαυμάζω τη Σοφία που έμεινε πιστή στις θέσεις και της ιδέες της. Εύχομαι καλή επιτυχία. Η Σοφία είναι καλή φίλη από το ΕΑΠ και την εκτιμώ πολύ. Αγαπά την πατρίδα της την Αμοργό αλλά και τη Σαντορίνη που έχει ισχυρούς δεσμούς και ολες τις Κυκλάδες. Παλεύει συνεχώς - με ανιδιοτέλεια - για το καλύτερο. Καλή επιτυχία Σοφία

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.