Η παράταξη "Μαζί αλλάζουμε" καταδικάζει απερίφραστα κάθε είδους πράξεις βίας

Δημοσίευση: 24.05.2019, 20:21
Τελευταία Ενημέρωση: 24.05.2019, 20:52

Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου και η παράταξη του κ. Λιανού έδειξε για ακόμα μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο, μόνο που τώρα ξεπέρασε κάθε όριο αφού στέλεχος της παράταξης τους, έφτασε στο σημείο να ασκήσει σωματική βία σε ανθρώπους της δικής μας παράταξης, επισημαίνει ο συνδυασμός "Μαζί αλλάζουμε" με επικεφαλής το Λεονάρδο Χατζηανδρέου, καταδικάζοντας απερίφραστα το γεγονός που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Μαΐου. Παράλληλα, κάνει συγκεκριμένη αναφορά στα όσα συνέβησαν...
Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Bookmark and Share

Όπως αναφέρει η παράταξη "Μαζί αλλάζουμε" στη συνέχεια:

"Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του δημαρχείου κι ενώ άνθρωποι της παράταξης μας, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια, δέχτηκαν επίθεση από τον Αντιδήμαρχο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη, με αυταρχικό τρόπο, αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία και μάλιστα σε γυναίκα, την οποία άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε κάτω και την έσερνε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο. Μετά το περιστατικό η γυναίκα κατέληξε τραυματισμένη στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Προφανώς τόσο ο κ. Πολυκρέτης όσο και η παράταξη του, θεωρούν ότι η Νάξος είναι δική τους ιδιοκτησία, όπως δηλαδή την αντιμετώπιζαν τα 9 τελευταία χρόνια και δεν επέτρεπαν να μοιράσει κάποιος άλλος ενημερωτικά φυλλάδια. 

Η παράταξη μας καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους περιστατικά και κάθε είδους πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται αυτές. Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν το γεγονός, όπως και τον κ. Δημήτρη Λιανό να πάρει θέση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

Τέτοιου είδους συμπεριφορές και μάλιστα από πρωτοκλασάτα στελέχη της δημοτικής αρχής και της παράταξης του κ. Λιανού, καταδεικνύουν το χαρακτήρα τους, τον τρόπο που διοίκησαν και τον τρόπο που υπόσχονται ...να διοικήσουν το δήμο. 

Οι δημότες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων δεν ανέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές και τραμπουκισμούς τις οποίες καταδικάζουν, όπως θα καταδικάσουν με την ψήφο τους την Κυριακή και την παράταξη του κ. Λιανού. 

Ότι και να κάνετε μέσα στον πανικό σας δεν «Μπορείτε» ούτε «Ενωμένοι» ούτε «μόνος του ο καθένας σας», να ανατρέψετε την προδιαγεγραμμένη ήττα σας.

Δεν μπορείτε να ανακόψετε το ρεύμα της ΝΙΚΗΣ της παράταξης μας! "

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.