Γ. Γρίσπος (Σχοινούσα): Είμαι υποψήφιος γιατί θέλω να συνεισφέρω και να ζήσω σε ένα Δήμο με σωστή υποδομή

Δημοσίευση: 23.05.2019, 19:37
Τελευταία Ενημέρωση: 24.05.2019, 19:19

Ο Γιώργος Γρίσπος διετέλεσε πρόεδρος της Δ.Κ Σχοινούσας από τις 01-01-2011 μέχρι τις 31-08-2014. Τα έργα και οι μελέτες που έγιναν στην περίοδο της θητείας του ήταν αρκετά. Συνολικά, 91 έργα και 18 μελέτες. Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, επέλεξε μετά από προσκλήσεις άλλων συνδυασμών, να θέσει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τη Δ.Κ. Σχοινούσας με το συνδυασμό του Μιχάλη Τουλούπη "Ένας Δήμος ένα κοινό Μέλλον", γιατί, όπως επισημαίνει, είναι άφθαρτος πολιτικά, με καθαρές προθέσεις και πολύ όρεξη για την τοπική αυτοδιοίκηση. "Επιδίωξη μου, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αγωνιστούμε με ανθρωπιά και αφοσίωση για την καλύτερη ποιότητα ζωής του Δήμου μας", υπογραμμίζει ο Γιώργος Γρίσπος...
Γιώργος Γρίσπος

Το μήνυμα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Σχοινούσα), Γιώργου Γρίσπου, με το συνδυασμό "Ένας Δήμος ένα κοινό Μέλλον" με επικεφαλής το Μιχάλη Τουλούπη:

"Ονομάζομαι Γιώργος Γρίσπος, κατάγομαι από την Σχοινούσα και είμαι μόνιμος κάτοικος από το 1985. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στην Αθήνα. Το 1985 πήρα την απόφαση να έρθω και να εγκατασταθώ στο νησί μου μόνιμα οικογενειακώς. Έχω τρία παιδιά και ασχολούμαι με τον τουρισμό περισσότερο από 30 χρόνια.

Διετέλεσα Πρόεδρος της Δ.Κ Σχοινούσας από τις 01-01-2011 μέχρι τις 31-08-2014.

Τα έργα και οι μελέτες που έγιναν στην περίοδο της θητείας μου ήταν αρκετά. Συνολικά, 91 έργα και 18 μελέτες. Κάποια από αυτά ήταν, 1. Κατασκευή πολυγηπέδου ( Σύμπλευση) 2. Ανάπλαση –επισκευή και ηλεκτροφωτισμός παλαιού πεζόδρομου χώρας-Λιμάνι 600 μέτρα (κ. Ντίνος Μαρτίνος) 3.Ολοκλήρωση- ασφαλτόστρωση δρόμου χώρας- Μεσαριάς ( συνολικό ποσόν έργου 716,839,38) 4. Συνέχιση αρχαιολογικής έρευνας στο νέο Λιμάνι(100.00 ευρώ Περιφέρεια) 5. Διάνοιξη περιφερειακού στο ποιο δύσκολο σημείο του, για να μπει σε λειτουργία( κ. Ντίνος Μαρτίνος) 6. Επαύξηση ισχύος της ηλεκτρικής παροχής στο Λιμάνι 15.000 ευρώ (κ. Ντίνος Μαρτίνος) 7. Ανάδειξη αναρριχητικού πάρκου στο Τσιγκούρι κ.λ.π.

Ίδρυσα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για όλες τις βαθμιδες εκπαίδευσης το 1995 και ήμουν πρόεδρος του Δ.Σ. μέχρι το 2012 που αποφοίτησε και το μικρότερο παιδί μου.

Η δράση του Συλλόγου Γονέων από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου ήταν πολύ δυναμική.Είχαμε τον ρόλο του αρωγού για την σωστή λειτουργία΄του σχολείου, πάντα σε συνεργασία με τον Σύλλογο διδασκόντων. Μέσα στα πολλά που έγιναν κατά την διάρκεια της πορείας του, ήταν: 1. Κατασκευή μνημείου πεσόντων Ηρώων το 2000,που μέχρι τότε η Σχοινούσα στερείτο. 2. Αναπαράσταση Ολυμπιακών αγώνων το 2004 με την συμμετοχή  των μαθητών από τα σχολεία Σχοινούσας, Ηρακλειάς, Κουφονησίου και Δονούσας. (Χορηγός οικογένεια Παπαδημητρίου 15.000 ευρώ περίπου). 3. Αγορά παραδοσιακών στολών για το χορευτικό του Συλλόγου. (χορηγός κ. Βασίλης  Μαγδαληνός)  κ.λ.π.

Υπηρέτησα ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς προσωπικές επιδιώξεις με γνώμονα πάντα το κοινωνικό συμφέρον, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Με την εμπειρία και την γνώση που απέκτησα μέσα από την πολυετή δράση και προσφορά μου στα κοινά του τόπου (από το 1986 έως το 2015), πιστεύω και είμαι διαθετιμένος ότι μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, συνεισφέροντας με όλες μου τις δυνάμεις στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας, γιατί θεωρώ ότι ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, είναι ένα από τα ποιο μαγικά και ξεχωριστά κομμάτια του Ελληνικού τουρισμού, και το αξίζει πραγματικά.

Επέλεξα μετά από προσκλήσεις άλλων συνδυασμών, να θέσω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό του κ. Μιχάλη Τουλούπη "Ένας Δήμος ένα κοινό Μέλλον", γιατί τον γνωρίζω αρκετά χρόνια και μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι άφθαρτος πολιτικά, με καθαρές προθέσεις και πολύ όρεξη για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αποδέχτηκα την πρόταση του και συστρατεύομαι στην απόφαση του για την διεκδίκηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Επιδίωξη μου, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αγωνιστούμε με ανθρωπιά και αφοσίωση για την καλύτερη ποιότητα ζωής του Δήμου μας.

Θα ήθελα να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες μου, να με εμπιστευτείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας, γιατί θέλω να συνεισφέρω και να ζήσω σε ένα Δήμο με σωστή υποδομή, δηλαδή, σωστούς και ασφαλείς δρόμους, πεζοδρόμηση, φωτισμό, ασφάλεια, χώρους πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας, πράσινο, καθαριότητα και σεβασμό προς τον πολίτη."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 145


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.