Πρόσκληση συμμετοχής στις δραστηριότητες του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου

Δημοσίευση: 19.05.2019, 21:06
Τελευταία Ενημέρωση: 19.05.2019, 21:15

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των εκδηλώσεων του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου και έχουν ανοίξει οι δηλώσεις συμμετοχής στις δραστηριότητες που προγραμματίζει. Δείτε αναλυτικά...

Όπως ενημερώνει σχετικά η Δημιουργική Ομάδα του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου:

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΡΟΔΟΣ»

Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» προσκαλεί όσους εικαστικούς (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση τέχνης, που θα γίνει στον Πύργο της Πύλης D’ Amboise, στο πλαίσιο του 13ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ, με θέμα: «Μεσαιωνική Ρόδος».
Όσοι καλλιτέχνες έχουν έργα εμπνευσμένα από τη συγκεκριμένη ιστορική περίοδο, μπορούν να τα εκθέσουν για το τριήμερο 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, στην ισόγεια αίθουσα του Πύργου. Η έκθεση αφορά: πίνακες ζωγραφικής, κατασκευές, κεραμικά σκεύη, κοσμήματα κλπ
Οι συμμετέχοντες θα πάρουν ηλεκτρονική βεβαίωση συμμετοχής μετά το πέρας της έκθεσης. Καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος, θα γίνει επιλογή από επιτροπή του φεστιβάλ για τα έργα που θα συμμετέχουν.   
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο info@medievalfestival.gr μέχρι τις 20 Μάη 2019, περιλαμβάνοντας τις παρακάτω πληροφορίες: Ονομ/μο, Τηλέφωνο, Ηλικία, Είδος έργου, Διαστάσεις έργου, Τίτλος Έργου, Σύντομο βιογραφικό (1 παράγραφο) και αν υπάρχει ανάγκη για κάποιο ειδικό εξοπλισμό στήριξης - παρουσίασης του έργου. Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επισυνάψουν και 1-2 φωτογραφίες όπου να φαίνεται ευδιάκριτα το έργο.
Η έκθεση πραγματοποιείται με τη Συνεργασία του Συλλόγου Εικαστικών Δωδεκανήσου (ΣΕΔ).

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ
Κυριακή 2 Ιουνίου - Ώρα: 11:00 έως 13:30


 
Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Ομαδικό Παιχνίδι της Αναζήτησης του Δράκου της Ρόδου, που εμπνέεται από τη Μάχη του Ιππότη Θεόδοτου Ντε Γκοζόν, ο οποίος σκότωσε το θηρίο και γι’ αυτό το λόγο αναδείχτηκε αργότερα σε Μέγα Μάγιστρο του Τάγματος των Ιωαννιτών Ιπποτών.
 
Το παιχνίδι εξελίσσεται σε 3 στάδια σε όλη τη Μεσαιωνική Πόλη και την Τάφρο, ακολουθώντας την πορεία προετοιμασίας του Ιππότη μέχρι να αντιμετωπίσει και να εξοντώσει το Δράκο.
 
Πάρτε μέρος σε ομάδες των 3 ατόμων, δηλώνοντας: Ονομ/μο, Ηλικία, Τηλέφωνο επικοινωνίας και Νο Μπλούζας για κάθε παίκτη, καθώς για τη συμμετοχή παρέχεται συλλεκτική μπλούζα, που κρατούν όλοι οι παίχτες ως αναμνηστικό από αυτή τη συναρπαστική, ψυχαγωγική και συνάμα επιμορφωτική εμπειρία! Η συμμετοχή είναι 7ευρώ (συμπεριλαμβάνεται η μπλούζα).
 
Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι στην ιστοσελίδα του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου: https://www.medievalfestival.gr/GR/events.asp?Page=55
 
Το Παιχνίδι της Αναζήτησης του Δράκου είναι μία πρωτοβουλία του συλλόγου "Μεσαιωνικό Ρόδο" και οργανώνεται με τη Συνεργασία του 1ου Σύστηματος Προσκόπων Ιαλυσού.
 
Ο Νικητής του Παιχνιδιού χρίζεται Extinctor Draconis και παίρνει ως Έπαθλο ένα Σπαθί, χορηγία του καταστήματος Ibiscus, στην Παλιά Πόλη.
 
Ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν είναι περιορισμένος (12) γι’ αυτό δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή έως τις 27 Μαϊου 2019. Οι δηλώσεις συμμετοχής ενδέχεται να κλείσουν πριν από αυτή την ημερομηνία εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων.
 
Βρείτε την online Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής στη σελίδα του παιχνιδιού στο facebook: https://www.facebook.com/topaixniditoudrakou ή εδώ: https://goo.gl/forms/u4Z5h9Py1FLHelly1 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 169


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.