"Κοινό Τηνίων": Θαλάσσιες διακομιδές ασθενών από το λιμάνι της Τήνου

Δημοσίευση: 18.05.2019, 16:46
Τελευταία Ενημέρωση: 18.05.2019, 16:59

Από τον Αύγουστο του 2017 η δημοτική κίνηση Τήνου "Κοινό Τηνίων" είχε φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τήνου το πρόβλημα που υπάρχει με τις θαλάσσιες διακομιδές ασθενών από το λιμάνι της Τήνου. Το ερώτημα που τίθεται, όχι μόνο από τη δημοτική κίνηση, αλλά έχει τεθεί και από συγγενείς ασθενών που έπρεπε να διακομιστούν άμεσα από το λιμάνι της Τήνου σε νοσοκομείο, είναι γιατί πρέπει να αναμένουν αρκετές ώρες για σκάφος το οποίο έρχεται από την Νάξο, ενώ γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαθέσιμα κατάλληλα σκάφη στην Τήνο...

Από το 2017 που ετέθη το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Τήνου από το "Κοινό Τηνίων, τελικά το 2019 εκδόθηκε το παρακάτω ομόφωνο ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο.
 
“Τα τελευταία χρόνια στην Τήνο, έχουμε επανειλημμένως γίνει μάρτυρες του εξής φαινομένου. Ασθενείς οι οποίοι χρήζουν άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο εκτός Τήνου να αναμένουν αρκετές ώρες για σκάφος το οποίο έρχεται από την Νάξο, με κίνδυνο της ζωής τους, ενώ γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμα κατάλληλα σκάφη στην Τήνο. Αυτό συμβαίνει διότι το λιμεναρχείο Τήνου δεν δηλώνει την διαθεσιμότητά τους.
 
Εμείς, ως Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου, επειδή θεωρούμε ότι έχουμε ευθύνη να προστατέψουμε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, αιτούμαστε την διερεύνηση της υπόθεσης από όλους τους αρμόδιους φορείς, και εξουσιοδοτούμε τον Δήμαρχο Τήνου να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για τον σκοπό αυτό.”

Δείτε τις τοποθετήσεις της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Κοινό Τηνίων" σχετικά με το πρόβλημα των θαλάσσιων διακομιδών ασθενών από την Τήνο στο Βίντεο που ακολουθεί
 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 98


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.